TRADERA

Nu kära läsare har jag äntligen fotat en massa och lagt upp på tradera. Rensat min garderob rejält, känns riktigt skönt.

Tog längre tid än vad jag trodde det skulle ta, men nu har jag iallfall fått upp en del på tradera. INTE ALLT men en hel del och MER kommer att komma upp imorrn. Men just nu ska jag ta och nanna är helt slut!

Ta er ett kik och bud gärna om det är något ni vill ha, det är riktigt fina kläder/skor/väskor, passa på!

Här är länken.

http://www.tradera.com/Svart-rod-rutig-skjorta--auktion_163002_119182804

Är det något ni undrar över så är det bara att höra av er!

Lycka till!Today...

Idag är det ingen vanlig dag för att idag är det min födelsedag =))
Bild lånad utav google.seIt´s time...

Det är dags att färga mitt hår, har fått den fetaste utväxten, that´s not okej! =))

Men har sån ångest över det, för att jag vet inte vart jag ska gå och färga mitt hår. Det blir ALDRIG som jag vill! Och själv kan jag inte göra det för att då blir det härliga färger som gult/orange så därför har jag skjutit upp det hela tiden. Men nu måste jag ta och boka en tid någonstans inne i stan, har ännu inte bestämt mig vart jag ska boka. Några tips någon?

Jag vill att det ska se slingat ut och inte helfärgat vilket det gör just nu. Så jag funderar på färga hela håret mörkblont och sen massa kalla blonda slingor över det. Visst låter det enkelt? Men det är ingen frisör som kan fixa det, åå blir så irriterad.

Jaja det löser sig, I HOPE!

Ta ett kik på den här videon på youtube. Programledaren Holly har jue underbart vackert hår, något sånt hade jag kunnat tänka mig. Naturligt snygg blond färg! Älskar hennes hår!

http://www.youtube.com/watch?v=wjs6R6UtNj8&feature=related


Cher Lloyd's X Factor Audition

Ta och lyssna på Cher, tycker att hon är grymt duktig och skön personlighet. Hela pupbliken står upp och applåderar när hon har sjungt färdigt, grymt! Och hon får även bra respons från juryn!


Ta er ett kik det är mitt favvo klipp från en audition.


Vad tyckte ni?

Diggade hennes roliga miner när hon sjung haha! Go for this girl!Fasiken!

Har åkt på en fet förkylning, det var jue inte så det skulle gå till. Jag skulle jue inte bli sjuk! Har ont i huvvet, snorig, yr, feber ja hela köret.
Hoppas kunna gå till jobbet imorrn, vill inte missa några arbetsdagar nu när man sparar för fullt inför L.A. Så ska ta och dricka te, ordna en god soppa, frukt, vitlök och massa vitaminer och alvedoner. Så är jag nog redo för morgonpasset imorrn som börjar 7 på morgonen. Härligt!


Bild lånad av google.seOutfit tips!

Har fått ihop en riktigt snygg outfit under 1000-lappen som funkar både till vardags och till fest. Det skriker höst om den!
En riktigt snygg cape från Bikbok. Färgen är riktigt fin och den kostar 399:-
Smalt svart skärp kommer också från Bikbok och ligger på 49:-
Svarta stuprör som är perfekta i längden, alltså kortare än vanligt. Passar SÅ bra till boots/kilklack/converse etc. Som jag har letat efter ett par svarta i den längden fann jag dem äntligen inne på Vero Moda för 250:-
Svarta kilklack finns lite överallt, Nelly, skopunkten, DinSko ja lite överallt.
Och till denna outfit en massa stora ringar!

It so Perfekt!Senaste nytt!

I veckan har jag haft fullt upp med jobb, har verkligen kommit in i det där " jobba 24/7 tills jag åker" haha. Så därför har jag inte hunnit uppdatera mig.

Men något nytt som har hänt i veckan angående L.A resan är att vi blir 4 st som åker nu. Jag och Elin har varit dundersäkra på att åka dit, why not lixom. Men mina två andra vänner har varit lite mer osäkra eller ja mest Zulle. Men nu har dem äntligen bestämt sig och är helt säkra på att följa med. Känns hur bra som helst, för att vi kommer att ha så jävla roligt ihop.

Nu när vi vet att alla fyra åker med så är det bara att söka söka söka efter boende. Börjar kännas lite pirrigt för att ännu har vi inget boende och dagarna går så jävla fort. Men det löser sig, vet att vi fixar det!

I veckan när jag jobbade så mötte jag på en arbetskollega i butiken och hon fråga mig :- Florris ska du åka till USA?
Så berättade jag om allt och att det var L.A jag skulle till. Så berättade hon att hon kände några st i L.A och att hon kunde fråga dem om boende. Hur schysst är inte det? Vilken kvinna, en stor hiss för henne. Det är inte alla som ställer upp bara sådär!BILD LÅNAD AV GOOGLE.SE


Nu måste jag kila för att syrran är på väg hem och ska vara här över hela helgen, kul :))!Hörs senare!People People!


Fick ett sms idag att min kamera är färdig och att jag kan åka och hämta den. Det tog en jävla tid men underbart att den är färdig nu.

Och det betyder att jag kan sälja ut min garderob och shoes nu till helgen, happy. Först till kvarn håll utkik haha!
Har en massa som inte används och en massa som skickades ner till källaren. Och dessutom så är jag kvar i Sverige i knappt 3 månader till och väl tillbaka från L.A kommer jag att ha nya kläder så dessa kan lika gärna säljas, right?

Har redan sålt ett par helt nya svarta Converse till Elin, det gäller att vara vaken nu. Fina grejjer kommer att komma upp och det roliga är vissa saker är helt nya och vissa har används max 3 gånger!


Bild lånad av google.se
Ellie Goulding

Skön låt!

Livet fortsätter oavsett vad!

Hade fått in två svar från läsare angående deras tankar kring livet och livets gång. Här är dem!

slasken om Questions!:

Det är bara att köra och inte fundera för mycket kring det. Du vet väl att de olyckliga människorna här i världen tänker alldeles för mycket. :)

Anonym om Questions!:

Livets mening är att leva det väl, ha respekt och tolerans för medmänniskor så få man själv ett underbar framgång i livet.

Man ska följa sin dröm, mål och det man tror på =)

XoXo CosmoChick


Tycker om dem svaren jag fick av dessa läsare, det är vettiga svar! Det är precis så man ska leva, man ska inte tänka för mycket och analysera allt i minsta detalj. Man ska inte lägga ner tankar och energi och undra vad andra tycker och tänker om en. Who cares lixom, lever man för folk eller sig själv? Ställ den frågan till dig själv när du sitter och tänker på något så dumt!
Dem som tänker för mycket är dem olyckliga människorna här i världen, ja jag håller absolut med om det där. Det kan nog stämma en hel del där, varför tänka på en massa trams när det är bara att köra på och leva livet fullt ut som om det vore sista dan. Vad har du att förlora i det?

Att ha respekt för andra och sig själv är något som är otroligt viktigt för mig!! Känner att jag inte ens behöver gå in djupare på det. För att har man inte respekt för sig själv framförallt så har man en lång bit att gå, då kan man inte ens ge det till andra.


Mina tankar kring livet är väldigt enkla;

* Lev fullt ut
* Respekt
* Gör allt jag känner för oavsett om det passar andra eller inte.
* Vill jag göra en sak så gör jag det oavsett om det är "omöjligt" så fixar jag det på något sätt.
* Ser inga svårigheter här i livet, man kan allt bara man vill och har viljan med sig.
* Vad finns alla möjligheter till, jo för att ta dem!
* Chansa här i livet, har man något att förlora på det?
* Ha ärliga vänner, visar det sig att det är tvärtom. Bryt kontakten så slipper du lägga ner negativ energi på det.
* Ta inget för givet!
* Känna tacksamhet!
* Älska din vardag och din omgivning, då känner du lycka!
* Sträva efter mål och drömmar är viktigt!
* Resa sig alltid med huvudet högt är viktigt efter någon dålig händelse!
* Lägg inte ner engeri på negativa tankar!
* Börja dagen med en tanke som "jag ska lyckas" eller " Idag kommer det att bli en bra dag" är en bra start på dagen!
* Skriv ner alla mål du har för 1-2 år framåt är en bra ideé det får en fokuserad!
* Ta ingen skit och ge ingen skit. Vad får du ut av det om du gör de?
* Kom på vad som är viktigast för dig och vilka som betyder mest, spendera mest tid och tankar till det!
* Förstora inte upp saker och ting, allt går att lösa på något sätt!
* Vill du göra en sak, gör det!
* One Chance One Life!!

Så det var en liten del hur jag tänker kring mitt liv. Går man efter det så garanterar jag ett lyckligt liv med ett härligt bagage med sig!

Det "seriösa" inlägget avslutas med en bild som är mindre seriös haha! Varseeegooodaaa gott folk!


Questions!


Vad tror ni meningen med livet är? Tror ni på ödet? Tror ni på Gud? Vad har ni för tankar kring livet? Är motgångar bra? Är vänskap viktigt? Vad är viktigast i ditt liv?

Berätta gärna, alla tror så olika så det är himla kul att se vad alla har för syn på livet och livets gång!

Kommer att berätta vad jag tror om saker och ting längre fram när jag har fått in era svar! Kommer att lägga upp er story i samma inlägg! Så skicka skicka skicka in!


Bild lånad av google.se


Congratulations!

Äntligen!!

Fick besked idag att jag ska få jobba ute på avdelningarna resten av hösten och fram tills jag åker till L.A. Ena chefen berättade även att han och stormarknadschefen var riktigt nöjda med mig och att jag är jävligt duktig. Ja precis dem orden sa han : - Du är jävligt duktig! Hallelulja moment eller vad!

Börjar redan på måndag och får även ett nytt schema plus så höjs mina fasta 22h/veckan till 30h/veckan. Känns bra är jätte nöjd!

Har velat jobba ute på avdelningarna hur länge som helst nu. Det är mycket roligare, man lär sig något nytt hela tiden, ingen dag är den andra lik. Och dessutom så har man ett helt annat ansvar och man rör på sig hela tiden. Underbart!

All slit och kämp lönar sig alltid till slut, man ska aldrig sluta kämpa!

Har redan bestämt och vet att det kommer att bli ett riktigt bra år!

Några mål jag har för i år är:

* Göra riktigt bra ifrån mig nu på avdelningarna!
* Flytta till L.A
* Få bra betyg på engelska kursen som ska läsas i L.A
* Kolla upp stylistskolor i L.A
* Fira nyår i Las vegas
* Ett nytt besök i NYC
* Semester till Kina ( våren)
* Blogg succe!
* Gå på min första fashionshow
* Och massa massa massa mer men resten är hemligt! =))

Autumn online shopping!
Har länge velat beställa den ursnygga gröna jackan, så nu äntligen tog jag och klickade hem den. Fick även bli en lång skjorta med sköna färger. En vanlig bas tröja som är snygg till ett par av dem jeansen jag även klickade hem. Guess what, jeansen kostade bara 99 :-! Ni har väl inte missat det?
Ett par sköna svarta skor och ett par handskar, det är jue iskallt på morgonen! That´s it!

Grejjen är att jag INTE skulle shoppa något mer utan spara spara spara! Men tusen det är jue skiiiiitsvårt att låta bli nu när alla höstkläder har kommit in. Och det var riktigt länge sen, kan inte minnas när höstens mode var snyggare än NU och så mycket fint det har kommit in! Håller ni inte med?

En stor hiss för H&M´s kollektion i höst, den är super!