L i f e



       


Stolt

Hmm nu minns jag inte exakt om det var förr förra veckan eller veckan innan där som jag blev färdig med jultorget.

För er som inte vet, så blev jag ansvarig för jultorget det här året. I vanliga fall eller dem 4 åren som jag har jobbat där så har jag bara suttit i kassan. Men i somras ville chefen att jag skulle jobba ute på golvet i butiken. Och efter att ha hjälpt till på olika avdelningar så fick jag ett eget område som jag fick vara ansvar för.
Och det kändes riktigt STORT för mig, hade ingen erfarenhet utav att vara ansvar för ett helt område eller vad det innebar. Men chefen litade på mig och att jag skulle grejja det, ja men då fick jag väl också lita på mig själv.

Jag fick ett helt område där det var totalt tomt, inga hyllor uppe, ingen plan på papper hur det skulle se ut. Visste inte ens hur varorna såg ut, eller hur mycket jag skulle få in. Alltså jag visste ingenting mer än att jag var ansvarig för detta område, det skulle bli snyggt, jag skulle grejja det och att jultorget skulle stå klart där inom 2-3 veckor.

M E N vet ni vad - I made it!

Blev klar härom veckan någon gång och det blev riktigt lyckat och det ser riktigt bra ut. Och chefen/cheferna är nöjda med resultatet och även kunder har påpekat att det ser bra ut och jag själv är riktigt nöjd och STOLT. Har aldrig sysslat med något sånt här innan, men jag fixa det.
Kan knappt hålla mig borta från torget, måste gå och ställa i ordning allt så fort någon har lagt något på fel ställe eller rört om där haha och det roliga är att jag kommer på mig själv att jag går runt och ler haha.

Tog dit några anställda för skojj skull och sa finn några fel och vet ni vad dem fann inga fel haha. På tal om anställda på företaget så måste jag nog säga att det faktiskt är ett jävligt skönt gäng som jobbar där. Så tummen upp till alla där!

Avslutar detta inlägg med att säga, med rätt inställning klarar man allt oavsett vad.

Det må ha vart kämpigt men omöjligt? Nej ännu en gång för att jag lyckades med mitt ansvar och jag har haft jävligt kul.


                        



                        Har ni gjort något som ni är riktigt stolta över i höst?

                                                 Berätta gärna!

                                                    Godnatt!

                                                 


Svara mig





Veckorna går..

Det  har hänt en hel del nu det senaste och alla bitar börjar falla på plats.

I måndags gick jag och Zulle och betalade boendet, det hela gick på 14.250:- för veckorna som kommer att spenderas i L.A

Och Elin var där och betalade sin summa i torsdags så nu är det klart, härligt!

Det hotellet är skitbra, vi får micro, kylskåp, jätte fräscht rum, pool, nära Beverly Hills, ligger på säkert område. Ja u name it, det är perfekt.

Och det bästa är att vi åkeeeeeer snart, alltså inte nästa söndag men söndan därpå, 12:e december. Hoppas planen går som vanligt och inga inställda, det räcker med dem 14 h som det tar till L.A.

15 dagar kvar och allt är ordnat, precis ALLT.

* Boendet
* Skolan
* Försäkring
* Nytt pass
* Esta
* Tjänsteledigt
* Flygbiljetter

Jag visste att vi skulle fixa det, vi hade ingen koll alls från hela början. Det enda vi visste var att vi ville åka. Men vi visste inte vart vi skulle bo, vilken skola vi skulle gå på, hur det gick till med försäkring, visste inte om vi skulle få tjänsteledigt. Ja vi hade ingen aning om någonting i stort sett.
Och NU är allt färdigt, VI har fixat allt på egen hand. Känner mig riktigt stolt faktiskt! 

Vet ni vad grejjen är med mig? 
Jag ser INGET här i världen som omöjligt, allt är möjligt. Inget har och kommer någonsin hindra mig för att göra någonting jag vill och inget är tillräckligt svårt. 
Det kan vara kämpigt men fortfarande inte omöjligt.

`Kan du, kan jag´



                 

                                              Läääängtar!


                                       



Det går bra nu....

Fasen vad livet rullar på fooort, för fooort! Men det går bra nu!

Har fortfarande inte hunnit berätta om hockey matchen och den kvällen. Så tänkte berätta lite om den kvällen.

Hockey dagen började med att jag var ledig den tisdan så jag vaknade rätt sent, skulle inte träffas med dem andra förräns klockan 3. Så tog det lungt i stort sett fram tills sista timman som vanligt. Då började jag känna aa men shit vad ska jag ta på mig, stress stress stresss.
Som jag nämnde i tidigare inlägg så hade jag aldrig varit på en match tidigare så hade ingen aning hur det gick till eller hur det var. Det enda jag tänkte var hockey = KALL ISHALL/ARENA.

Så jag åker ner till stan och letar som en toke efter en tjoooock tröja, till slut fann jag en skiiitsnygg inne på Vero moda. Dyr som attans var den men fin var den so its okey then.=))

Klockan 17 var det föreläsning med alla som var där och efter det fick vi jättegod mat. Och därefter var klockan så mycket att det var dags för matchen. Gissa vart vi fick sitta? Joo V.I.P sittplatser fick vi, nice!

Känns som att var jag än befinner mig lyckas jag komma i kontakt med V.I.P vad är detta haha:P

Frölunda förlora dock med 3-0 men det är okej, det var kul ändå, riktigt trevlig kväll. Synd att jag glömde min kamera bara, men next time så är den med, lovar. Antar att nästa match blir en baseball match i USA. See u there!

P.s det var inte ens kallt när vi kollade på matchen, utan det var varmt, haha då vet jag det till nästa gång.

                        
                                                  Bild lånad av google.se


                                                  


Frölunda match

Guess what?

Lilla Florris ska på hockey match där Frölunda spelar, vem kunde tro detta? Inte ens jag själv =))

Ska dit imorgon med 4 andra och inget betalar vi själva, hur schysst som helst. Så möter dem andra klockan 15.00 så åker vi vidare sen mot Göteborg. FAN vad kuuuul!!!!


Bild lånad av google.se



Längtaaaaaaaar!

Berättar mer om allt detta imorgon efter matchen!



(L)


Längtaaaaaaaaaaaar nu som attaaaaaans  tills vi åker och får ännu fler underbara minnen.

Här har ni oss på olika äventyr!

Som vi brukar säga ;

Där Zulle är, är jag!
Där jag är, är Zulle!
HAha




Längtaaaaaaaaaaaaar!


Love u my friend.! =))



Gamla kort - historia

Hittade som jag sa en riktigt gammal skiva med mina bilder från 1800-talet haha. Nä men från 2003 och fram till 2010.
FAN vad kul det är att kolla igenom gamla kort, man dras tillbaka till just den dagen kortet togs. Minns allt, vill alltid minnas allt både bra som dåligt.

Detta kortet nedan togs 2005 hos en kompis.Hade aldrig färgat mitt hår, älskade läppglans och diadem haha.
Och längtade mest utav allt till matcherna - volley matcherna. Haha så jävla roligt vi hade och bästa laget var vi.
                   


Här nedan har ni kort från somras i ks, alltså 2010. 5 år senare.

                   

Är det inte stor skillnad eller vad?

EN skillnad som jag själv ser är att på första kortet så är jag rena barnet. Inte alls mycket erfarenhet utav någonting, inget kött på bena och vet fortfarande inget om livet eller vad jag själv vill.

På andra kortet är jag mogen, kött på bena med mkt erfarenhet och vet exakt vad jag vill!


Har ni gamla kort eller gillar ni gamla kort?



                                             


1 MÅNAD

Hallo där!

Nu är ALLT KLART förutom Esta. Men allt annat är klart! Fick mitt pass färdigt häromdagen och igår fick jag sms att jag kunde gå och hämta det. Fasen vad fort det gick, fick vänta 2 dagar så var det klart.

Boendet har vi hittat på ett säkert område vilket är jätteviktigt när man åker till L.A. Så nu är det bokat och färdigt, men på måndag får vi reda på vad det hela kommer att kosta oss. Hon skulle försöka gå ner i pris och försöka så att vi får kylskåp och micro i rummet utan extra kostnad i och med att vi ska vara där så länge. Toppen!

Skolan är färdig, väntar bara på besked.

Biljetterna är färdiga sen länge, vi åker 12 december och stannar till 9 mars. Gött, kommer tillbaka lagom till våren.

Försäkringen är också färdig och betald sen en månad tillbaka.

Ja det var i stort sett allt, det enda som är kvar att fixa är Esta och växla pengar och kopiera alla viktiga papper så att man har en kopia utav allt. Det är viktigt när man är borta så här länge. Sen är det bara att köpa det sista som ska med och börja fundera på vad man ska ha med sig och lämna kvar här till syster =)).

Läääängtar som tusan nu, nu får det gärna vara 12 december så att vi kan dra och lämna detta kalla land.


                      

Hittade en skiva med urgamla kort, detta kortet togs 2006! Fy vad tiden går fort, minns den dagen som igår.
Så mycket som har förändrats sen dess, allt från personlighet till utseendemässigt. Alla händelser man har varit med om, bra som dåliga. Alla resor som har gjorts sen dess, alla nya människor man har lärt känna. Allt man har lärt sig sen den dagen all den erfarenhet man har fått i olika områden.

Tänk er allt detta har hänt och mycket mer än vad jag skriver på bara 4-5 år. Tänk 5 år framåt från idag, då kommer det att vara år 2015 och jag kommer att vara 27 år. Undra vad jag har med mig för bagage då? 

Men en sak jag har lärt mig under alla åren är att TA vara på varje dag och att inte ta någon för givet. Man vet aldrig vad som händer next day!

Känner mig lyckligt lottad som har allt jag vill ha och alla jag vill ha runt omkring mig. Det är viktigast för mig. Dem är mitt liv och dem gör min dag varje dag! 
Min familj (L) och min närmaste vän Zulle (L).



Jag och zulle för något år sen, älskar det här kortet.

Ta vara på allt du har och haka inte upp dig på småsaker för att dem betyder ingenting.


                                            



Skön låt!


Rihanna...


SNÖSTORM

OMG vintern är redan här, vaknade imorse klockan 7 och det var världens snöstorm ute. Och det har pågått hela dagen, så jälva mysigt. Älskar det! Och det bästa är att jag har vart ledig idag, underbart! Har gått runt med morgonrock hela dagen haha den är så stor, varm och go. Älskar snöstorm! =))


                      
                       Bild lånad av google.se


Men har dock inte bara latat mig idag, utan har fixat en massa ärenden genom telefonen istället.

Gjort klart idag:

* Ordnat tid till tandläkarn
* Ordnat tid till frisören i december innan jag åker. 
* Ringt resebyrå och pratat om boende, så det är i stort sett fixat nu.
* Ringt swedbank
* Pratat med Johanna som jobbar på Esl.


Så nu imorrn ska jag ordna det sista sista sista så är jag färdig med allt innan avresa.
Imorrn ska jag fixa ett nytt pass, nytt bankkort, gå förbi resebolaget och prata om det boende dem hade hittat. Och sen efter allt detta så drar jag och jobbar från 13.00-22.00, så det blir fullt upp imorrn. =))

Har börjat få resefeber nu, har börjat kännas i magen, pirrigt som tusan. Nu känns det verkligen att det är riktigt snart innan vi drar oss mot L.A.

Förresten fick hem min underbara klänning idag, och den var riktigt snygg.


                                      
              
                              Den är riktigt riktigt snygg, finns på H&M!!


                         Nu ska jag gå och laga lasange med mor min!


                                                     Hare gött

                                                    Chingiling

                                             


2 år

Idag fyller mitt körkort 2 år, KAN NI FATTA ELLER har haft mitt körkort nu i två hela år. FASEN vad tiden går fort, FÖR fort!

Känns skönt att prövotiden är slut nu =))







Tippar ALLA där ute som INTE har körkort att TA det, för att det är de bästa man kan göra. Det är sån frihet och snart så kommer det säkert att bli ett krav att ha körkort när man ska söka jobb. Så TAKE TAKE  TAKE IT!!!!

P.S var försiktiga där ute, det börjar bli riktigt halt!

Nu ska jag kila till jobbet ha det gött!


Chingiling!