Hjälp!

Behöver er hjälp!

Min bärbara dator har gått sönder eller allt fungerar förutom tangentbordet. När jag trycker på en bokstav så får jag fram 5 st på en och samma gång. Men allt annat funkar som vanligt på datorn men tangentbordet som sagt är helt fuckt up.

Någon där ute som vet vad det kan vara för fel? Någon som vet hur jag ska göra för att fixa det? Plzzzzzzz behöver er hjälp, vet inte vad jag har tryckt eller gjort att det har blivit så.

Om inte ni vet plzzz fråga någon som kan veta eller är bra på datorer! Som TACK skickar jag en liten tack present =))


När min dator är fixad så blir det andra bullar med bloggandet då jävlar vad jag ska blogga, im back thats for sure!

                                      
Hittade en gammal bild på brors dator, detta var 2 år sen då han tog studenten. Fy vad tiden går fort och nu tar min andra bror studenten i juni, skojj!


Nu ska jag kila, Natti Natti!
                                     


September - Walk Away

Den här låten är riktigt bra, den finns med i hennes nya skiva!


Go!

Jobbar en hel del nuförtiden så bloggandet har varit segt, men ett tips till er. Gå tillbaka i min blogg, ända fram till första dagen jag började blogga och fram till nu. Det är det jag har sysslat med idag på min lediga dag, läst ut boken Ego women och sen gått tillbaka i bloggen och läst igenom hela.

Efter att ha läst ut hela min blogg fick det mig att känna; `fan nu ska jag ta och blogga seriöst och skriva en massa och om allt som händer framöver. Det är så jävla skojj att läsa om allt man har gjort och speciellt läsa om dem tankar man hade dem dagarna och vad ens mål var på den tiden och hur långt man har kommit och vilka mål man har uppnått.

Go for my own blog!

VAD vill ni läsa mer av eller se här på bloggen framöver?

Ringde onoff i fredags och min nya kamera är på väg, great så nu ska jag ta kort som aldrig förr.Hawaii feb/2011


Nu ska jag ta och nanna


God natt!