Planer...

Nå långt - det är mitt mål!

Jag ser lite ljuuuuus, kan inte berätta än vad det är. MEN det kanske blir att jag åker till LA i höst igen, OM inte i höst så blir det i vinter. Och det bästa är att jag då kommer att få syssla med det jag älskar, fashion!!!!
Vi får se hur det går, får inte hoppas alltföööör mycket, vill inte bli dunder besviken sen.
But right now I'm a happy happy  happy girl!!

Jag tillåter mig själv att drömma stort! För att jag anser inte att något är omöjligt eller svårt, allt precis allt är möligt.


Fan

Faaaaaaaan vad jag saknar LA, saknar det stället att det gör ont. Finns inget ställe som LA, staden har allt. Kan inte fatta att man kan sakna något såååååå sjuuukt mycket!

Kollade igenom alla kort och alla videon under vår tid i LA och det var ett stooort misstag för nu längtar jag mer än någonsin.
En sak är säker och det är att jag vill bo där och flytta dit väldigt snart!
Vill dit nu nu nu!

Min dator....

Min dator är fortfarande pajj, MEN en från jobbet kom på en skitbra idée. Eftersom tangentknapparna inte funkar på min bärbara, så ska jag bara köpa till ett tangentbord med usb kontakt som man bara kan koppla in i min bärbara. För att det är jue det enda problemet med min pc, hur bra ideé var inte det?
SKITBRA!!
Så ikväll ska jag köpa ett och sen kommer bloggandet kunna rulla på like always! Ska bli jävligt kul och massvis med kort kommer att dyka upp!
Halleluljaaaaaaaa Momeeeent!
Nu ska jag kila för snart bär det av till jobbet fram till 22.00!
Bjuder på ett foto från London!