Packa smart?

Har äntligen börjat sola känns skönt, man känner sig direkt mycket fräschare med lite färg på nyllet. =))

Idag ringde jag Landvetter för att höra med dem angående vikten/kg som vi får ta med oss när vi flyger till L.A. Vi ska åka med Lufthansa och på deras hemsida så står det 23 kg plus 8 kg handbagage. MEN när vi åkte till NYC så fick man ta med sig 40 kg plus handbagage med samma flygbolag. Så det var skillnad nu, så var bara tvungen att ringa in och höra med dem och få det bekräftat vilket jag fick. 23 kg plus 8 kg handbagage, HJÄLP!!
Hur fan ska jag kunna få med ALLT jag har tänkt ha med mig till LA. Bara mina skor kommer att väga 23 kg haha! Vi ska ändå stanna från dec till mars och då vill man gärna ha med sig olika jackor,skor,klänningar ja u name it!
Men då sa hon i luren för en extra väska så får man betala 50 euro, så funderar stark på att betala 500 kr och ta med mig allt jag vill ha med mig.
Jag är sån drama queen när det gäller sånt här, men ni förstår väl? Eller alla tjejer där ute förstår nog detta "problem"!

Packa smart har jag aldrig förstått mig på, när vi åkte till NYC så hade jag t.o.m med mig morgonrock för 8 dagar, och då försökte jag packa smart. HAHha ja ni förstår 23 kg - 12 veckor blir ett problem hahah!



                                     
                                      Bild lånad av google.se


                                     


Calling my angel!

Calling my Angel - Jason Derulo




Frågestund kanske?

Har dock inte sådär jättemånga läsare MEN ni som läser min blogg. Får gärna ställa frågor som ni undrar eller vill veta mer om. Kan vara vad som helst!

Vad vill ni läsa på min blogg? Vad vill ni ha MER utav?

Kom gärna med tips, så lovar jag en toppenblogg med massa uppdateringar. Vad sägs om det? NIce va!!!!!

Ösaaa på nu med frågor även ni som redan känner mig in real life haha, vad vill ni läsa här på bloggen?

Ni får gärna berätta lite mer om er själva också, hur gamla ni är osv. Kul att veta vilka som läser bloggen. =))









Love this song!



Är den inte sjukt bra?

JOOOOOOO!!!


6 v kvar

Jag är så sjuuuuuukt taggad, NU börjar det kännas att vi faktiskt SKA dit. OMG!!!

Då mina kära läsare kommer jag att blogga VARJE dag och berätta ALLT som händer i LA. För att just nu så händer det inte så mycket mer än jobb!
Jobbar sjukt långa pass nu, kör järnet nu sista veckorna. Så när jag är hemma är jag helt slut och passar samtidigt på och umgås med alla hemma osv.


 

Så här taggad och happy känner jag mig haha, (bild ovan)!


Hänt extra!

Dagarna går så himla fort, hänger knappt med i svängarna.

Men det rullar på bra gör det. Har nu tagit sprutan Twinrix och den andra och sista innan avresa ska jag ta 9 november om jag minns rätt. Och sen 6 månader senare så tar man den allra sista.

Ja juste ja, gick tillbaka till frisören i fredags och färgade om mitt hår. Som ni läste i förra inlägget så blev det första resultatet( onsdags) katastrofalt. Gult och halvfärdigt, så nu när jag var där i fredags så fixade dem till det. Det gula är BORTA, skönt! Men istället blev det vitt och grått haha men det går bort efter några tvättar,så återgår det till en "normal" blond färg. I hope!

Köpte med mig värmeskydd, bra att ha när man plattar och fönar vilket jag gör väldigt ofta. Och sedan köpte jag även med mig hårinpackning. Ska visa bild på vilka produkter som jag köpte, imorgon. För att just nu orkar jag inte lyfta på mig haha.!

Nu är det inte mycket som ska fixas innan avresa, det är pass, boende och skola. Passet ska jag fixa på fredag och skolan fixar vi också nu i veckan. Vi har hittat ett boende men det är rätt så dyrt, så vi ska försöka hitta något billigare. Men gör vi inte det så kör vi på det vi har hittat, men det är de sista alternativet.

Läste ut boken; Tusen strålande solar. Den var riktigt bra, kunde knappt slita mig loss från den. Rekommenderar den starkt till er som är sugna på att läsa någon bra bok.



Läs den!!


Oh my lord!!

Det blev katastrofaaaaalt, utväxten som dem färgade blev gul så hon fick göra om det. Men den blev åter igen gul efter andra blekningen! Så nu har jag sönderblekt hår längst upp och gult och sen en annan färg i längderna. Är så jävla förbannad, för såhär hade jag kunnat fixa hemma.

Så hon säger men gå hem och använd silverschampo det kommer att hjälpa och det tar bort allt det gula. Men vad fan det ska man väl inte ens behöva göra eller, utan resultatet ska ju finnas där när man går från salongen. Är så TRÖTT på frisörer som är lata och inte fixar sitt jobb!!  ÅÅÅ Är så ARG!

Och det värsta är att en efter en utav personalen kommer fram och säger : - Ååh vad fint och jämt det blev!
Mitt svar : det är jue gult längst upp och annan färg på längderna, så det är absolut inte jämt eller hur jag ville ha det.!

Och trots att jag gång på gång säger att jag INTE är nöjd med resultatet och inte alls så som jag ville ha det så försöker dem övertala om att det inte alls ser SÅ gult ut.
Och det är bara för att hon inte pallade göra om det hela en tredje gång och för att hon skulle hinna med sin buss.

ÅÅÅÅ jag vet inte vad jag ska säga mer än att jag bara är jävligt förbannad!!!

Får vänta och se nu hur det blir på fredag men fasen ska man behöva gå tillbaka en andra gång för! Vad finns frisörsalonger till för egentligen?



Ååååååååå arg arg arg, ne nu ska jag ta och se på en komedifilm, kan behövas!

Sry för ett trist inlägg men ni förstår nog, håret är ALLT!



Bild. Lånad av google.se

Så här hade jag velat ha det, hur svårt kan det vara?


Adjö!

Adjö min kära utväxt!

Har precis googlat för fullt på nätet om olika frisörsalonger här i stan. Efter att ha ringt runt så fann jag till slut en salong som hade en tid imorgon klockan 14.00 , salong Mie`s.

Jag hoppas hoppas hoppas att det blir bra och att dem är duktiga. Hoppas det inte blir gult/orange eller helt katastrofalt. Jaja får hålla tummarna på det bästa annars får jag väl säga till om det blir dåligt, som jag brukar haha!
Är så jävla petig med mitt hår!

Men efter att ha läst på deras hemsida så verkar det bra så får hoppas på det bästa!

Jag ska färga min utväxt, men vill även färga hela håret till mörkblont. Så att det blir en och samma färg i hela håret och därefter ta massvis med folieslingor i hela håret i kall blond nyans.

Vad tror ni om det?


Återkommer imorgon med bilder på resultatet, OM håret blir bra =))








Stressigt värre!

Känns som jag har hundratusentals saker som jag måste hinna fixa innan vi sticker iväg på vår trip.

Vårt läge just nu är att biljetten är betald och färdig, känns skönt att ha fått det fixat. Då vet man att man kommer förmodligen iväg och vi vet när vi kommer iväg. Känns bra!

Försäkringen är färdig, vilket är super.

Men det som ska fixas nu under knappt 8 veckor är:

* Hepatit A och B
* Skriva på tjänsteledigt kontraktet
* Ordna ett nytt pass
* Fixa boende
* Skriva in oss i skolan ( vilket snart är färdigt)
* Växla pengar
* Jobba 24/7 dem sista veckorna som är kvar!


Känns som jag har glömt något för att listan blev jue mycket kortare än vad jag trodde haha.

Sen är det la alla "småsaker" som måste göras innan man åker iväg, shoppa det sista osv, ordna med alla papper, packa LITE OCH SMART! Hatar att packa för att jag vill ha med mig A L L T. =))



Bild lånad av google.se







Nytt Nytt Nytt

Fick hem för inte så länge sen min klänning som jag beställde från H&M, den är SKITSNYGG!
Och igår fick jag hem mina skor från Nelly, OMG tjejer dem är så snygga! Jag älskar kedjan där bak, det piffar upp hela skon och billiga var dem dessutom, 379:-

Om ni undrar hur dem är i storlek så är dem normala, jag brukar ha i vanliga fall 37/38. Jag köpte stl 37 och dem sitter perfekt och dessutom är dem väldigt lätta att gå i för dem väger knappt något. =))

Dessa två kap följer med till Usa, klänningen har jag bestämt mig för att ha på mig på nyår i Las vegas. =))


Like Like Likeee it!








Passa på!

Passa på och kika på mina auktioner, dem går ut ikväll!

Finns en massa fint allt från skor/tröjor/västar/skjortor/väskor/ytterplagg/skinnjacka FÖR ENDAST 1 krona.

http://www.tradera.com/category/category.aspx?ftgnr=1224862&listtype=1

Lycka till



12 dec 2010 - 9 mars 2011

Ett tag sen jag bloggade men jag är tillbakaaaa!

Kan ni fatta, biljetterna är BOKADEEEEEE, åker iväg den 12 december och kommer tillbaka 9 mars. Vi bokade förra veckan men fortfarande känns det helt sjuuuukt overkligt.  VI SKA FAKTISKT DIT, PÅ RIKTIGT!!!!

Jag som har dagdrömt om detta hur länge som helst och överallt. På bussen, bilen, skolan, jobbet ja precis överallt, och nu ska jag faktiskt dit! Åker med Zulle och Elin och den tredje Bella kommer i januari. Längtar!

Vill du något so bad sluta aldrig kämpa för den saken, allt är möjligt! Låt det ta 5-10-20 år men det kommer att ske, men vid rätt tidpunkt!

Mitt motto: "Kan du, kan jag"





Los Angeles