Las Vegas

Nu snart om 2 timmar så ska vi möta upp tjejerna och sen sticker vi till vegaaaaaaaaaaaaas. Det tar ungefär 5 timmar att komma dit, inte så långt.

GOTT NYTT ÅR PÅ ER ALLA OCH HOPPAS ATT NI FÅR ETT TOPPEN ÅR.
Vi ska bo på detta fina hotell - Monte Carlo.


12 december

Jag har drömt och dagdrömt om denna dag i en all evighet tror jag, det har kännt som det iallafall.


Och nu var denna dag här, känns konstigt och sjukt overkligt. Har inga förhoppningar på något varken hotellet, L.A, skolan eller något annat. Tar allt som det kommer alltså en dag i sänder det brukar bli som bäst då, förhoppningsvis.


Jag velade fram och tillbaka om jag skulle ta med mig två väskor eller bara en. I slutändan så blev det bara en väska, sjukt att jag fick plats med allt. Trodde att jag skulle få pejja för övervikt men det gick bra. Max vikten var 23 kg och jag hade 28 kg men dem sa inget, like that!


Flygturen gick bra men seeeegt fy när jag såg på displayen att det var 10 h kvar till L.A så tänkte jag hur fan ska jag palla med det. Men hade jag något annat val haha nej så det var bara att bita ihop och decka.


Väl framme i L.A så var vi sjukt nervösa inför kontrollen om vi skulle få åka in på förhör eller om vi ens skulle få komma in i USA. Men det gick grymt smidigt.


Gick fram till disken och han började ställa olika frågor som:


- Vad ska du göra här?


- Hur länge ska du vara i USA


- Om jag var ensam eller med någon.


- Hur mycket pengar jag hade med mig.


- Om jag hade någon biljett tillbaka


- Vad jag jobbade med i Sverige


- Om det var första gången i USAJa, så löd hälften av frågorna och jag var så jävla nervös men det gick bra och vi kom IN i USA, halleluljaaaa!!


Efter att ha stått och kollat igenom alla väskor så hittade vi till slut våra resväskor. Var så rädd att någon skulle ta fel och få med sig min istället. Så himla dumt att jag köpte en svart väska, ska fasen satsa på en limegrön nästa gång. That´s for sure!


Och nu väntade en sista sista sistaaaa utcheckning och sen var vi uteee i L.A:s gator. På väg mot utgången möttes vi av sjukt mkt folk det var som att gå på röda mattan haha. Det var folk som var där och väntade på att få träffa sina nära och kära. Så folk tog kort från alla hörn och ja omg det var galet.


Tills slut kom vi ut och shiiiit vilken skön känsla det var! Luften var hur varm som helst och allt var så himla stooort åååh allt var perfekt. Kommer minnas den kvällen för evigt.


Vi såg två poliser som inte hade så mycket för sig så vi frågade dem hur vi skulle få tag på en taxi, så dem hjälpte oss att fixa en. Människorna i Usa är så himla hjälpsamma och öppna, i like that!


Väl på taxin så satt vi nästan helt tysta hela vägen och bara kollade ut och njöt av allt. Dem enda orden som kom ut var: - `kan ni fatta vart vi är eller omg`haha.                 
                  På väg till hotellet, så fräsch ser man ut efter 15 h flygresa - NOT haha


Väl framme på hotellet fick vi våra nycklar och hårfön så var det sen bara att ta hissen upp till hotellrummet. Rummet var överraskande stort och sängarna är enorma. Vi har vårt egna lilla ´kök`, micro och kylskåp. Men det duger fint vi är oftast bara ´hemma´ på morgonen och sen kommer vi hem till kvällen igen och då är vi helt slut och deckar med kläderna och sminket på haha that´s not okej.


Första dygnet var väldigt jobbigt, vi somna så fort vi kom till hotellrummet och klockan var inte mer än 8-9 på kvällen. Vi var grymt trötta så vi decka direkt och vaknade 3 på natten och hur pigga som helst. Så vi gick ner till receptionen och köpte snacks, choklad och dricka och lärde känna receptionisten som jobbade natt.

Vi var så hungriga så vi frågade han om det fanns något som var öppet. Och då svarar han det enda som är öppet är 7 eleven men ta min bil dit det är bara några kvarter bort. Första kvällen/dagen och aldrig träffat oss innan men ändå ville han låna ut sin bil till oss, ja, Welcome to America säger jag bara. Det händer bara här!


Men vi tog den aldrig vi kunde inte med och riskera något första kvällen. Så vi åt oss mätta med lite snacks och choklad och gick upp och la oss igen.


En dag att minnas!

                      

                       Vår utsikt från hotellrummet.

                      

                       Gatan vi bor på, man ser Hollywood skylten =))                      

                       Gatan framför hotellet.

 
                                                      Natti Natti

                                               


Jaaa!

Vet ni vad, jag har köpt mig en dator här nu och internet har vi på rummet så nu ska jag börja blogga om allt som har hänt sen jag kom hit. Har redan varit här i 2 veckor det har gått sjukt fort, och vi har hunnit med en hel del. Så nu kommer jag uppdatera dag för dag så datumen kommer att stå längst upp som rubrik så bli inte förvirrade utan följ bara med hehe. Och skriv gärna om ni vill att jag ska ta kort på något eller berätta om något.

Kommer att börja berätta om första dagen alltså 12 december och sen fortsätter det dag för dag fram till nu.

Natti Natti

Los Angeles

Heeeejjj allihopa.

Nu ar vi antligen framme i L.A. Vi kom fram i sondags, resan vad laaaaaang men det gick valdigt smidigt.

Tankte uppdatera lite om det vi har upplevt och gjort har an sa lange.

Nar vi anlande pa flygplatsen LAX sa mottes vi av riktigt skon varme ute fast det var kvall. Det var en san underbar kansla att antligen vara framme i L.A och grymt overkligt.

Vi tog en taxi till hotellet och decka sa fort vi kom fram haha vi var sa javla trotta.

I mandags gick vi och handla mat och sen tog vi bussen till skolan sa att vi vet var vi ska vara nagonstans pa mandag. Det ar riktigt bra lage det ligger 5 min gang till Beverly hills, underbart. Sa dar kommer vi nog vara en  hel del.
Efter skolans tur sa gick vi till Beverly hills och kollade runt overallt och gick in i alla lyxiga butiker och hade grymt roligt.

Det enda som ar lite trist ar att det blir morkt sa himla tidigt har, redan runt 5 tiden.

Tisdags gick vi hela vagen fran hotellet till Hollywood, vi trodde inte det skulle vara riktigt sa langt som det var. Man ser Hollywood skylten fran hotellet sa vi bara foljde raka vagen ner och sa trodde vi att det skulle vara ratt sa nara. Men fasen vad langt det var haha, men pa vagen dit sa gick vi forbi Dr/ Phils stage, dar inspelningen sker.

Vi  fortsatte och till slut hamna vi pa Walk of fame, sa resten av dagen spenderades i hollywood dar vi strosa runt och gick in i olika crazy butiker, skit kul.

Nu maste jag ur, for att internettiden gar ur haha.

Vi ar ute efter datorer har sa fort vi har kopt det sa blir det uppdateringar dagligen.

Fortsattning foljer...............


Kraaamis

5 dar kvar

På söndag bär det av till L.A.

Känns så jävla overkligt och konstigt men längtar som tusan, hoppas resan går bra.
Nu när det är dags så känner jag faseeeeeen vad svårt det kommer att bli att säga hejdå till alla här hemma. Har aldrig varit borta så länge ifrån min familj, känns konstigt.

Men det är såna här offringar man får göra, man börjar bli (är) vuxen nu så det är nog bara att börja vänja sig antar jag. Men det är en grym resa vi kommer att göra och en upplevelse för livet, verkligen.

Hoppas allt går bra=))

Nu känns det som att allt är klart inför resan det enda som är kvar det är packningen. Men resten är klart, var i stan med mamma idag och växlade pengar och tog en kopia utav allt och skrev ut en massa. Så nu känns det som att allt är klart. Jag och Zulle ska gå igenom alla papper imorrn för att se så att vi inte har missat något.

Min sista arbetsdag är på torsdag så efter det gäller det att packa packa packa hmm "smart"!Natti natti