I´m back!

Im back from Londooooon.
Shit vilken stad helt underbaaaaaar, men vi hade sån otur med vädret. Det var iskallt och blåsigt och småregnade och vi hade packat helt feeeel. Så nu har jag åkt på en kraftig förkylning, attans!!
Men det var riktigt skojj och jag åker nog tillbaka i sommar, gillade staden starkt!
Bilder kommer upp snarast nu ska jag ta och decka en stund har ont överallt, jävla förkylning!!
Ha det gött people!

Jag lever......

Min dator är fortfarande pajj så har inte kunnat blogga tyvärr!

En hel del har hänt sen sist samtidigt som det inte har hänt ett skit, that make sense?

Är hemma i Sverige igen och det känns suuuuuurt, vill tillbaka igen. Hade så jävla kul tänker på alla sjuka grejjer vi fick vara med om. Verkligen en upplevelse för livet!
Första dagarna och veckorna kändes det som att få en smäll i ansiktet av att vara tillbaka. Det händer inte mycket här i den här byn och inget känns roligt här. Men sen sägs det `det blir vad man gör det till`. Ja, jag vet detta MEN allt är så tradigt här. Jag behöver flytta!


Annat som har hänt är att jag har fått tillbaka min kamera, fick en helt ny för att den andra gick inte att laga tur i oturen.

Är tillbaka på jobbet och blev ansvarig för Media avdelningen, blev så jävla glad trodde aldrig detta. Första veckan då jag blev ansvarig var jag lite orolig om jag skulle fixa det eller inte. Det var mycket jag inte visste om hur saker och ting gick till. Mycket på den avdelningen låg i botten och allt kändes så jävla mycket första veckorna, var så så sååå nära på att gå till chefen och säga att jag ger upp. MEN saken med mig är att jag ALDRIG ger upp oavsett hur tungt vissa saker känns. Så jag fortsatte på avdelningen och tänkte mycket hemma hur jag skulle få allt att fungera. Så satte mig ner hemma och gjorde punkter och planer för att det sen skulle underlätta för mig på jobbet. Och det gjorde det också,när jag kom till jobbet var jag förberedd och visste exakt vad jag skulle göra. Tog en sak i taget, fixade en mapp där jag skrev ner hur alla returer går till, beställningen, olika program i datorn osv osv osv.

Och nu några veckor senare känner jag att jag är på benen, har koll på läget nu. Och dessutom så gick det plus för skriv&kontor förra veckan. Det var mitt mål och är fortfarande att jag ska få HELA avdelningen på plus igen, vi får se hur det går. Men jag har kommit en bra bit på vägen till mitt mål.

En annan sak som har hänt är att jag har bokat biljetter till LOOOONDOOOOON. Åker den 27:e maj över en helg med syrran och hennes kompisar. Blir att fira syrrans födelsedag, gå på musikal, shoppa, fika och bara ha det gööötttt. Hoppas att vi får fint väder bara =))Bild lånad av google.se
Chingiliiiing!!