Bonjour!

OMG igår var jag på min första franska lektion, faaaaaan vad kul det var. Och fick en surprise då en från jobbet också gick i min klass, kan vi plugga tillsammans på rasterna. =))

Jag har aldrig läst franska tidigare kunde ingenting mer än Bonjour. Men nu kan jag några enkla fraser, men fasen vad kul det var. Längtar till nästa vecka.Bild lånad av google.se


En dag ska jag kunna prata franska flytande!
Guess what?

Jag har precis anmält mig till en franska kurs, den är från grunden. Super för jag kan ingen franska alls, men det ska bli så kuuuuuuul.

Jag hade sån tur, jag trodde att kursen redan hade börjat men icke den börjar nästa vecka den 22:e.

Nu längtaaaar jag som bara den!!!!Bild lånad av google.se


Kursen är på 8 veckor, hoppas jag hinner lära mig en hel del på den tiden. Varför jag tar en franska kurs? Det är för att jag har en del planer utomlands.
Foster The People - Miss you!

En kompis från LA skrev den här låten ' Miss you` till Foster the people. Han är grymt duktig på att skriva, fick se och höra en del av hans verk när jag var i LA. Finns en låt som inte har kommit ut än som är gryyyymt skön, hoppas den kommer ut snart.

Ju fler gånger jag lyssnar på den här låten ju mer gillar jag den, och just nu diggar jag den a lot!

Gillar den starkt för att den låter inte som något annat och man får good feelings när man lyssnar på den, i like it a lot.

Good work Zach!
Här nedan är vi i Vegas, blev en spontan resa. Zach skickade sms till oss kvällen innan och frågade om vi ville hänga med till vegas och why not så vi åkte.
Här nedan har ni oss i Beverly Hills, redo att fira Zachs kompis som fyllde år.

Han är sååå rolig att umgås med, vi hade riktigt skojj.


Zach you rock haha, i miss u funny boy!

Dagarna går fort fort fort...

Känns som att man knappt hinner med att leva för att dagarna går så fort. Finns en massa jag vill hinna göra under dagarna men icke hinner jag med mycket.

Dem senaste dagarna/veckorna har mest bestått av jobb jobb jobb. Har vart tvungen att bli klar med min avdelning så jobbade sjukt mycket. En dag körde jag 7-22 det är helt sjuuuukt men något som är sjukare är att jag inte ens var trött. Var nog för att jag ville bli klar och det blev jag också, så nu står min avdelning klar och den blev superfin. Och cheferna blev riktigt nöjda, good.

När jag går förbi där känner jag mig riktigt stolt, från att avdelningen var tom med inga varor och såg ut som ett helvete till att den är full med kläder och skor och varor som JAG har köpt in. Det känns stort och jävligt kul.

Och inte nog med det, försäljningen har ökat med 26% på skorna och 14% på kläder på bara 2 veckor, thats nice.

I have no words more than - I am good!

Mitt nuvarande arbete ser jag som en skola - utbildning. Det är här jag lär mig allt inför mina egna framtida företag. Kanske låter konstigt men det är sant!

Jag vill nå långt riktigt långt här i livet, och jag vet att jag kommer att lyckas!

Det är du som gör ditt liv och dess mening, så ta och fyll dina dagar med allt du vill göra och börja njut av ditt liv och ta vara på allt. Skit i alla bekymmer om småting och negativa människor och börja lev positivt. Lev ditt liv idag!