Williams

Vi tankade på ett ställe i Arizona någonstans och där fick vi ett tips om att vi kan checka in på något hotell i staden Williams och det låg nära Crand Canyon, toppen.

Vi åker in till staden och OMG har jag bara att säga, spökstad eller vad!
Allt är stängt fast klockan inte var mer än 8 på kvällen, ingen är ute, dem människorna vi stötte på var helt konstiga.
Det var verkligen som på film, vi åker runt mellan alla olika hotellen och frågar vad dem kostar och för att se hur det såg ut.Några hotell var rätt schyssta men sen fanns det ett som vi gick in i omg lyset funkade inte ens och det var så läskigt område så vi kutade ut och satte oss i bilen och körde iväg.
Det går inte ens och förklara den "staden", men någonstans var vi tvungna att sova så vi hittar ett ställe till slut och får ett riktigt bra pris.

Planen var att vakna 5 på morgonen och åka upp till Crand Canyon och se soluppgången men vi kom aldrig upp istället kom vi upp 12 på dagen.

Det är nog det finaste och fräckaste jag har sett, det är enooooormt och det ser så overkligt ut. Det är absolut det vackraste jag har sett!


Det var så läääskigt att stå där uppe!Allt tog mycket längre tid än vad vi hade förväntat oss så vi blev kvar där tills 8 på kvällen och sen drog vi in till spökstaden igen för att äta middag.

Vi åkte igenom staden för att ta lite kort och hamnade på en typisk amerikansk bar, så där satt vi och drack te och pratade med kvinnan som jobbade i baren.
Hon berättade för oss att det fanns ett spöke i källaren och i lokalen. Så vi gick ner till källaren för att se om vi fick något på kort och det fick vi, så läskig källare.


Vi sket nästan ner oss där nere haha så läskigt.


Sista stoppet i spökhuset fick bli på Denny´s där vi åt en sen middag och sen bestämde vi oss för att köra hela natten mot San Francisco.

Från Arizona till San Francisco tar det drygt 15 timmar, så vi körde vi hela natten och kom fram i San Francisco klockan 12 på dagen.

Vi kommer fram och inget hotell har vi bokat så vi åker bara runt och runt och det är mega stort här. Så vi går in till olika hotell och frågar vad dem tar och om vi får se rummen. Fy vad dyrt det var och vad äckliga rum, till slut hittade vi ett lyxhotell mitt i stan och för ett riktigt bra pris så det tog vi.

Paxade för snickersen så fort jag såg den haha.


Fortsättning följer för nu ska vi ut i San Franciscos gator


C ya!               


Kommentarer
Postat av: Evelina

Fan vad kul!!! Jag vill också!! :)

2011-03-07 @ 12:00:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback