Oskarskvällen

Vi och planer och tider funkar bara inte!
Tanken var att vi skulle vakna jätte TIDIGT och gå ut hemifrån klockan 9 på morgonen och sen åka till en market som är känd i Hollywood. Gå runt och kolla där i några timmar och sen skulle det bli precis lagom att åka in där Oskarsgalan hölls. Visst låter det som en perfekt plan?
Men icke blev det så istället blev det att vi vakna klockan 1 på eftermiddan och rusade upp för att äta frukost och sen göra oss iordning. Men det blev inget rus direkt där heller istället kom vi ut hemifrån runt 17.30.

Bussen stannade vid början av Walk of fame så det var en bra bit att gå bort där galan hölls och med klackarna på så tog det extra lång tid. Men det var lungt finns alltid en massa att se och det var ovanligt mycket folk i dessa gator den här gången så det var bara kul att gå en bit.

Vi kom aldrig fram kändes det som, vi hittade en butik på vägen där dem sålde ut allt för 10 dollar. Så där blev det lite shopping, hittade en tunika för 10 dollar men som hade kostat 69.99 dollar så det var ett bra kap.

Vi fortsatte vidare men då hittade vi ett annat ställe och ett annat och ett annat så vi kom typ aldrig fram.

Men när vi väl bestämde att vi inte skulle kika i några mer butiker utan bara att gå bort hela vägen till galan så fixade vi det galant.

På vägen så börjar några ta kort så jag kollar bak för att kolla vad dem tar kort på. Men fanns inget bakom så dem tar kort på oss istället och sen kommer 3 papparazzis framför oss medans vi går och bara klickar och klickar och tar massa kort medans vi går förbi. Och vi fattade inte vad som just hände, vår enda kommentar var; Vad fan hände just?
Visste inte vart jag skulle kolla eller göra, en var på vänster sida, en framför oss och en på höger sida helt sjuuuuukt men det var jävligt kul.
Så dem måste ha trott att det var någon kändis haha, great!

Vi fortsätter sträckan bort och ser att folk smygfotar oss hela tiden åt alla möjliga håll och vi bara fortsätter gå och sen stannar vi till och pratar med en vakt från klubben Krass som vi kände igen.
Medans vi står där så fotar folk ihjäl sig åt alla möjliga håll och dem är inte diskreta heller och grejjen vi förstår inte VARFÖR dem tar kort. Vi är bara 3 vanliga töser och inte några kändisar, men men det var jävligt kul och hmm minst sagt intressant.

Medans vi har stått där ett tag och pratat med vakten så känner vi hur hungriga vi är och han slutade just sitt pass. Så vi fortsätter vidare till Kitchen 24 en känd restaurang, jättemysig var den och goood mat.
Så är ni i LA testa den, ligger runt hörnet av Walk of fame.

Mätta och belåtna fortsätter vi den kalla kvällen bort till galan igen där galan hade hunnit ta slut och alla kändisar kom ut. Så vi fick träffa en hel del, Katy Perrys kille kom springandes till alla galna fans.
Och massa andra som hade vunnit priser kom ut stolt med oskarn i handen!

Några kända ansikten som jag kände igen var; Nicole kidman, Russell Brand, Jennifer Hudson och Hailee Steinfeld.

Kvällen slutade med att vi shoppade lite LA t-shirts och lite annat stuff till alla där hemma.

Sen var det bara att ta en taxi hem, shit vad frusna vi var!

P.S fler bilder kommer upp från Zulles kamera min har ju dock gått sönder.
                          Kommentarer
Postat av: ETyckte klänningarna man sett på alla bilder från alla tidningar/blogggar mm verkar lite torra i år inga höjdare direkt, du råkar inte ha någon riktigt unik bild du vill dela med dig av?Skönt att se en brud som bjuder på sig själv med CRAZY pictures :-)//E

2011-03-01 @ 07:38:46
URL: http://crazycatprincess.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback