GOLDEN GLOBE AWARDS

OMG vad vi var med om igår!

Vi kom hem runt 10 tiden på morgonen vi sov över hos några vänner till oss. Bussarna går väldigt dåligt här på kvällarna och hade vi tagit taxi därifrån så hade det blivit väldigt dyyyyyrt. Så vi sov över vi kollade på en dålig film, käkade pizza och sen hade vi deckat.

Väl hemma var vi hur trötta som helst men det var underbart väder ute, det kanske var 25 grader ute. Så vi ville inte sova bort hela dagen. Så vi planerade att vi skulle åka till Santa monica och lägga oss på stranden och decka där istället.

Men vi och planer går inte riktigt ihop, det blir aldrig som vi har planerat. 
Väl på bussen på väg till Santa Monica så åker vi förbi Beverly hills och så får jag syn på röda mattan, avstängda vägar och massa folk. Då kom jag på att Golden globe awards var idag, så jag trycker på stoppknappen och skiter i stranden. 

Jag bara omg omg omg tjejer vi kommer träffa alla kändisar, om det är någon som är kändiskåt så är det jag haha.

Väl framme vid röda mattan så ställde vi oss i kön så frågade jag tjejerna framför oss vad dem stod i kö till. Så visade hon sin röda lapp som hon hade fått av en tjej som jobbade där. På den röda lappen stog det :´ Red carpet bleachers vip access` 


Strax därefter kommer den tjejen som höll i dem här röda lapparna och gav oss dem tre sista, fattar ni vilken tur vi hade. Vi var på rätt plats vid rätt tillfälle, kunde inte fatta att det var sant. Inträde direkt till röda mattan, det var så jävla coolt.
Enda felet var att vi var strandklädda och jävligt utslitna från kvällen innan men what a heck vem bryr sig.

Väl framme efter alla kontroller går vi förbi röda mattan och till våra platser och vi får dem bästa platserna, längst fram vid röda mattan.
Framför oss hade vi alla stylister, folk som jobbade för fashion tidningar och designer etc.


Efter ett tag börjar allt rulla på och alla kändisbilar börjar åka ner för backen och in mot röda mattan. Det var så jävla coolt, jag bara shit shit nu kommer dem. Det var så spännande för att man hade ingen aning om vem som skulle kliva ur bilarna, utan det blev en suprise.







Kändis efter kändis går ut ur bilarna och alla bara skriker och tar tusentalskort, vissa kändisar var så dryga.
Dem bara gick ur bilarna och kollade inte ens en gg mot fansen eller vinka, ingenting utan bara gick ur bilen och vidare där man inte kunde se dem mer.

Men sen har vi dem som var riktigt gulliga och gick hela vägen till alla fans och tog hand och lät oss alla galna fans ta på dem och ta massa nära kort.
Jonny depp kom fram och jag skakade hand med han, omg jag ville svimma haha det var så sjuuukt att han var så nära.
Sen kom Angelina Jolie med Brad Pitt hand i hand till fansen OMG det var nog störst att få träffa dem två. Dem var så jordnära och shit vad dem var fina ihop. Dem såg ut som två dockor och Angelina Jolie shit vad hon är vacker. Hon är mycket finare live, sån utstrålning hon har. Nä det var helt sjukt att få träffa dem två, men måste säga att alla kändisar var mycket finare i verkligheten än på tv/tidningar.





Halle Berry kom också springandes till fansen och tog sin tid och tog hand med fansen och massa kort, det tycker jag är väldigt gulligt av dem kändisar som gör det.



Sen några andra kändisar som det var stoooort att få träffa var Heidi Klum och hennes man, Nicole Kidman och hennes man, Christina Aguilera, P.Diddy, Jonny Depp, Sandra Bullock, Megan Fox, Natalia Porman, Scarlett Johansson, Jennifer Love Hewitt,Halle Berry, Michelle Williams, Jennifer Lopez, Catherine Zeta Jones, Michael Douglas och många många fler.




OMG det var så kul att få träffa alla kändisar som man annars bara ser på tv eller i alla tidningar, det var stoooort!

När sista bilen hade anlänt och sista kändisen gick in så tog allt slut rätt fort. Röda mattan tömdes med folk och kameramän var borta  och publiken/fansen började röra på sig. Men jag ville verkligen inte gå ville stanna kvar och snälta in allt, men vi rörde på oss även vi.

Vi gick sen vidare mot Beverly hills för att hitta något ställe som vi kunde käka mat på, det var så skönt väder. Jag gick i linne och Elin gick i shorts, det var en riktigt skön `sommarkväll`.

Vi gick och gick och till slut hade vi gått hela Beverly hills vägen och till slut kom vi ut till Robertson och fortfarande hade vi inte hittat något matställe. När vi nästan kom fram till Fairfax såg vi äntligen Mc´donalds skylten så där satte vi oss och åt , efter maten tänkte vi åka hem för att vi höll på och decka efter maten.

Men Wishdane väntade på oss vid skolan så vi tog bussen dit bort och mötte upp henne. Därefter tog vi nästa buss till Venice där vi gick till en Kareoke bar. Det var så skön stämning där och blandat folk så det var rktigt kul.

Strax innan 11 drog vi för att vi skulle hinna med sista bussen, vi hade sån tur vi hann precis med den annars vettefan vad vi skulle ha gjort. Venice ligger mer än 1 timma bort från hotellet så det var tur att vi kom med på den sista bussen.

Väl hemma deckade alla tre, vi var sååååå trötta. En lång dag men fasen vad det var skojj att få träffa alla kändisar och kvällen slutade helt perfekt.


Här har vi mig och Zulle på röda mattan på ett annat event kvällen innan.
Synd att man inte var lika fixad på Golden awards haha.

p.s fler bilder kommer senare.=))

I Love L.A!



                                          


Kommentarer
Postat av: Emelia Gunnarsson

Hej fina du!

Åh va kul att ni var där!



Vad tycker du om Jeffrey campbell-lita skorna?

Snygga? Coola? Fula?

http://emelias.se/2011/january/jeffrey-campbell-lita.html



Kraaaaaam från *http://emelias.se*

2011-01-19 @ 12:26:13
URL: http://emelias.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback