20 December

Första skoldagen, vi var gött nervösa. Hur skulle det gå till, vilka var det som gick på skolan, vad skulle man ta på sig, hur skulle första testet gå etc. och etc.

Men det gick bra och vi kom dit i tid som tur var. När vi kom in i skolan så fick vi gå vidare till ett annat rum där vi fick göra ett prov, grammatik prov. Och sen fick vi gå ut med läraren en och en och göra ett muntligt prov.
Det var så jävla nervöst men det gick bra på bägge. Kändes som det muntliga gick skit men det var det som gick bäst.
Proven görs för att dem ska kunna se vilken nivå man ligger på.

Klasserna är uppdelade i levels alltså olika nivåer, börjar från level 100 och går upp till 600. Och jag hamnade på level 400B på grammatiken och 500A på konversationen, vilket var överrsakande bra. Mitt mål är att komma upp till level 600 innan jag går ut skolan. Det är svårt att komma upp till nästa level men kämpar jag så är det möjligt, allt är möjligt!

De flesta elever är från Schweiz, Japan och Korea. Vi är dem enda från Sverige, känns ändå rätt skönt för då måste man prata engelska hela tiden.

Första dagen avklarad och det gick super så vi tyckte att vi förtjänade en shoppingdag efter skolan. Så hela eftermiddan spenderades på ett stort shoppingcenter några kvarter bort från skolan, nice!


                                               


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback