15 december


Vi började dagen med en powerwalk till Koreatown där vi sedan hittade ett internetcafé som vi satte oss på.


Halvtimma senare var vi ute på Koreatowns gator igen, det är helt otroligt här. Känns som att vara i Korea, du träffar sällan på en riktigt amerikan här. Och alla affärer, hårsalonger etc. är anpassade till koreaner. Vi gick in i en frisörsalong, där vi frågade om dem kunde färga oss och framför allt mig dem bara ´No no blond hair only dark` haha visste det men vi ville bara fråga.

Efter det satte vi oss på bussen mot Santa Monica det var rätt nervöst. Man har ju sett allt som finns här i LA på filmer och kort etc och nu får man uppleva allt själv känns så himla sjukt men jävligt kul.
 

Väl framme så stannade bussen precis vid piren i Santa Monica, och OMG säger jag bara. Det är så himla vackert havet, stranden, piren och ja allt.
Man träffar väldigt många unga och det är alltid mycket folk ute.


Det enda problemet var att det var iskallt ute så man kunde inte njut
a av allt för att det var så kallt. Så vi stannade inte kvar så länge och vi gick aldrig ner till stranden för att det blåste så himla mycket. Men det är inte så långt ifrån skolan så det är bara att ta bussen ner dit när det är fint väder.

Jag älskar verkligen Santa Monica stället har allt. Shoppingen är megastor med tusentals butiker, påminner lite om Köpenhamns shoppinggata. Här kommer vi spendera många dagar under vår trip.


Jag hittade ett par jättesöta skor på Forever 21 för bara 25 dollar, hur billigt som helst.


Efter det så var klockan så mycket så vi tog bussen hemåt igen, det är alltid en utmaning att ta bussen här. Man vet aldrig vem man möter på bussen den ena efter den andra är galnare. Men har börjat vänja mig nu, blir inte lika förvånad längre över allt man ser och hör här i L.A:S gator och på bussarna.


Love to Santa Monica!                                             

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback