Guess what?

Idag efter skolan så gick vi och käkade på det vanliga japanska stället, så gott. När vi hade ätit klart så planerade vi för att dra vidare till Redeo Drive i Beverly hills och windows shoppa.

För er som inte vet, så är det en känd gata i LA där alla märkesbutiker finns på en och samma gata. Allt från Chanel till Prada och det är här alla kändisar och rika brukar shoppa.

På väg till bussen träffade vi på Michael, WieWie och Sandro dem var också påväg till Redeo drive. Så vi åkte dit tillsammans och kikade runt i Beverly hills och sen gick vi in till ett supermysigt café och åt glass. När vi kommer ut ser vi massa människor stå utanför en butik tvärs över gatan och tar massa kort. Då visste vi att det var en kändis men vem det var hade vi ingen aning om.

Michael är så kändiskåt så att det finns inte, trodde att jag var den värsta. But no no i have found my soulmate now!

Han är så rolig han sprang över gatan och över buskarna bara för att inte missa kändisen, fan vad vi skrattade åt det.

När vi väl hade kommit över gatan så knödde vi oss fram lite smidigt för att kunna se vem det var som var inne i butiken. Och det visade sig vara den här mannen.

               
                Bild får inte kopieras utan lov!


Känner alla igen han?

Det var så himla kul att träffa på honom, han kom ut ur butiken och sa `Hello` och fortsatte sin väg. Folk knödde så himla mycket när han kom ut så jag höll på och ramla baklänges haha det hade varit något om jag gjorde det. En liten show!

Nu ska jag och tjejerna kila iväg till West Hollywood.

Ha det bra

Chingiling                                                 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback