Beso

Lyckad kväll eller, jag älskar att man bara går ut utan en plan och det slutar upp med att man har skitroligt och man har alltid någonstans att gå här.

Och allt kan hända här!

Igår kväll tog vi en taxi till Hooters där vi började kvällen med mat och njöt av att sitta inne i värmen. Det var iskallt ute och det regnade sååååå mycket.


Inne på Hooters.

Det fick bli en enkel outfit, svarta stuprör, pösigt linne och röda shoes. Fick en hel del kommentarer om mina skor, älskar verkligen dem.

Väl framme i Hollywood fick taxi chaffören stanna några kvarter bort för att vägarna var avstängda pga byggnad till Oskarsgalan som hålls på söndag.
Diiiit måste vi!

Mätta och belåtna går vi ut i regnet och beger oss mot alla klubbar i Hollywood, det var blåsigt, kallt och massa regn alltså med andra ord förjävligt. Men det kändes ändå skönt att vara tillbaka i LA så njöt av allt ändå.


Walk of fame!

Jag älskar verkligen LA!


Vi får gratis inträde på ECCO, vi går in en stund men det var inget drag så vi fortsatte vidare och till slut hamnade vi på BESO. Det är Eva Longorias restaurang och klubb, så vi tänkte att det kunde vara kul att testa på det och ta en efterrätt och sen fortsätta vidare till klubben en våning upp.

Men det blev inte som planerat, vi kommer in och det visar sig att köket är stängt men baren öppen vilket inte var helt fel.
Vi sätter oss vid baren och beställer en varsin drink och när vi ska betala så säger bartendern behåll kortet vill bara se ditt svenska ID, dem tyckte det var intressant att se hur det såg ut.
Maten och drinkarna är väldigt dyra där så det var inte helt fel med gratis drinkar. Killarna som jobbade i baren var skitroliga och sköna så där satt vi hela kvällen och tjata och dem bjöd på allt vi ville ha, champange, cocktails, öl, vin ja vad vi än ville dricka hela kvällen.

När vi kommer tillbaka från toan så presenterar chefen sig för oss och så snackar vi lite med honom och han ber oss stanna där hur länge vi vill även fast dem stängde 02.00. Och även ber oss komma tillbaka nästa dag för att testa deras mat på restaurangen. Så det är vår plan idag, åka in till Hollywood och äta mat där och sen fortsätta kvällen på någon klubb i Hollywood eller Sunset.

Medans vi var där så lärde vi känna chefen, killarna i baren, folk som jobbade i köket, dj:n och även vakten vilket är super, allt handlar om kontaker här i LA.

När vi kommer ut så har det slutat regna och det är inte så värst kallt längre så vi går en sväng och hittar en pizzeria öppen och sätter oss och käkar innan hemfärd.Kvällen var väldigt lyckad, vi hade jävligt kul!

Love to Hollywood!

Faaan gissa vad som hände? Jag tappade min kamera i backen så den gick sönder så nu måste jag köpa en ny, så typiskt mig. Det är tredje gången det händer, fy!                                            


Kommentarer
Postat av: Solin

snygga bilder!

2011-03-01 @ 01:23:06
URL: http://nattstad.se/Sool

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback