31 December - Nyår - Vegas

Wow var ska jag börja?

Meningen var att vi skulle träffa tjejerna klockan 8 på morgonen utanför AVIS och hämta bilen och skriva under papper osv. MEN vi tre är helt otroliga när det gäller att passa tider, det är något med LA för att i Sverige är jag alltid i tid.

 Vi blev sena som vanligt, vi tar buss 20 och den är så långsam, den stannar vid var tredje kvarter om inte oftare. I vanliga fall tar vår bussresa 30-40 min men med buss 20 tar det dubbelt så lång tid och jag skojjar inte. Den förstör ens nerver, så medans vi sitter på bussen så är alla tre gött irriterade på att vi är sena och inte kunde hålla ännu en tid. Någon slänger ur en kommentar som:
`Varför tog vi den här bussen och inte den vanliga`med irriterad röst. Den andra säger ´fan vi borde ha gått ut tidigare, nu är vi sena som vanligt`med irriterad röst. Den tredje säger ´Det är lungt dem kan ändå inte åka iväg till Vegas utan oss för att du måste skriva under Elin`med retsam röst.

Väl framme träffar vi dem andra tjejerna och ber om ursäkt för att vi blev sena och skrattar bort det som vanligt.
Väl på plats gick allt smidigt undan och vi fick våra nycklar till bilen och även 2 cd skivor som vi kunde lyssna på vägen, resan var räddad.
Alla var på bra humör och redo för VEGAS och otroligt nervösa över Elin och Ness som skulle köra dit men det gick riktigt bra, thank god.

Vi startade vår resa med att stanna till vid Beverly Hills och köpa snacks och dricka så att vi skulle klara oss under resan. Och därefter var vi på väg mot Vegaaaaaaaas för att fira nyår.Här har ni oss alla i bilen, det är vi tre från Sverige och sen två systrar från Schweiz och en belgisk tjej. Det roligaste med hela vistelsen i USA det är att man får vänner över hela världen.

Efter 4-5 timmar var vi äntligen framme i Vegas, men vi får en chock över att det var så KALLT. Våra tankar går till hur vi ska kunna ha på oss klänningar och vara ute i kylan utan att frysa ihjäl.
Vi checkar in på Monte Carlo vilket är ett extremt stooort hotell och riktigt fint. Väl framme i rummet slänger vi av oss våra väskor och åker ner för att äta och shoppa skor, strumpbyxor, dricka, smink och klänning.Det var så jävla coolt man åkte TÅG mellan hotellen, det var som en fantasivärld.
 
Efter att vi hade hittat våra skor osv. så var kvällen räddad, nu hade vi allt vi behövde. Vi åkte tillbaka till hotellet och gjorde oss iordning inför kvällen - nyårskvällen.


(Ness)

När hissdörren öppnas möts vi av glada, energirika och finklädda människor som är där för att fira in det nya året. Fan vad skön känsla det var, om det är någon gång ni ska åka till Vegas då är det under nyårdagen/kvällen.

Nyåret rings in tillsammans med Coldplay, Beyonce och Jay Z. Nästan i alla fall. Vi står ute på gatan, utanför hotellet där konserten hålls och ser på storbildsskärmen. Vi befinner oss i Las Vegas omringade av galna människor och sjuuuuukt mycket folk. Alla trängs och är klistrade intill varandra helt galet mycket folk men så jävla skönt att befinna sig i Vegas och fira nyår. That´s life!
Vi fortsätter vidare mot Studio54 där vi dansar hela kvällen tills det stänger - perfekt avslut på 2010.
Måste nog säga att 2010 har varit mitt bästa år någonsin, har gjort och sett och utvecklats så mycket under det året. Hoppas på att 2011 blir ännu bättre!!

Minne för livet!

Hoppas ni hade en toppen kväll!

GOTT NYTT ÅR!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback