San Francisco

Wow vilken stad och fint väder fick vi och vi packade för kallt väder. Hade hört att det är skulle vara riktigt kallt i San Francisco men vi hade tur denna dag, sol och ríktigt skönt var det ute.

Vi åker igenom en bro som tar oss direkt in i centrum och det första vi ser från bron är Alcatraz och Golden Gate Bridge så intressant.

Vi stannar till vid olika områden och kollar upp hotell skunkiga som fina. Efter ett antal besökta hotell finner vi ett av dem bästa hotellen vi har bott på sen vi kom till USA och för ett riktigt bra pris.
Hotellets säng var en av dem bästa jag har sovit på och skönaste kudden och täcket, oh my det var svårt att komma upp på morgonen.

I och med att vi körde hela natten från Arizona till San Francisco på 15 timmar så var vi heeeelt slut, så vi alla tog en varsin dusch och deckade därefter.

Vaknade strax efter 18 och började göra oss iordning för en kväll ute i San Francisco.
Klackarna på och färdiga gick vi ner och frågade killen i receptionen var vi kunde äta någonstans och han tipsade oss till ett ställe tvärsöver gatan.
Det var tur att det inte var så långt för vi hade klackskor och det är ett stort misstag i den här stan, backarna är så branta.



Restaurangen var supermysig, lite finare ställe och superdyr men det var kul att testa på annan mat än all skräpmat som vi har ätit här i 3 månader.

Går tillbaka till hotellet och byter om, har vår egna lilla efterfest och därefter tar vi en taxi till Marina. Dit blev vi tipsade att gå för där fanns dem bästa klubbarna och barerna.






MEN vad vi såg var en klubb och den var så proppfull att du inte ens kunde röra dig, alla stog tätt intill varandra helt sjuuukt.
Vi var kvar där en stund men sen drog vi, vi kunde knappt andas där inne eller röra oss för den delen. Jag älskar när det är mycket folk ute men det ska inte vara så mycket att man inte kan ta sig någonstans eller dansa eller någor alls.

Vi fortsätter över gatan till en bar med skön stämning och där slår vi oss ner och umgås och pratar med några som vi mötte. Det var en kille från Sverige men som pluggade i San Francisco och en amerikan, svensken var jävligt rolig och skön.

Det är fullt med svenskar i San Francisco man stötte på dem överallt, många fler än LA.

När allt stängde klockan 02.00 så gick alla ut och medans vi står i den låååånga kön så mötte vi på en annan svensk som också bodde där. Efter en stund kom vi alla fram till att kön står still och den var fööör lång så vi fortsätter till ett annat ställe. När vi väl var framme så var det STÄNGT. Så vi drog hem och decka istället!

San Franciscos uteliv är Crazyyy!



                          


Kommentarer
Postat av: Linnea

Det förstår jag, men det är ganska härligt här i sverige nu när våren börjar närma sig :D Vad har du gjort i LA då!?

2011-03-09 @ 19:41:13
URL: http://linnea.spotlife.se
Postat av: Yoshnacool - one and only

sv: Tack desamma!

2011-03-09 @ 20:34:01
URL: http://yoshnacool.blogg.se/
Postat av: Lovisa

Hej!



Jag och min kille skall åka till Sf nästa vecka och håller på att leta hotell. Det var så jag kom in på din sida. Tänkte höra vad det var för hotell som ni bodde på för ni verkar ju nöjda med det. Tack!

2011-03-12 @ 10:05:23
Postat av: Linnea

härliga bilder!

2011-03-15 @ 02:27:35
URL: http://linnea.spotlife.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback