Underbara daaag


Åååå vilken underbar dag, vad lite sol och värme kan göra. Hela stan förändras, folk ute överallt. Promenerandes, ute på lekplatserna, stan, alla uteserveringar. Ja överallt, älskar detta!

Låt det fortsätta nu!


Vad har jag sysslat med idag?

Jo vaknade runt 8 tiden imorse helt utav mig själv och riktigt pigg. Sen vakna mamma och min första kommentar var ;
- vad gör du uppe så tidigt?
Jo då hade vi tvätt tid så det var därför.

Så då kunde jag lika gärna hjälpa henne, man blir så himla slö om man går och lägger sig igen när man väl har vaknat en gång.

Klockan 12 var vi färdiga, härligt! Ska nog fortsätta tvätta så tidigt det är sjukt skönt att vara färdig med tvätten klockan 12. Så har man hela dagen framför sig sen och dessutom slippa tänka på en tvätt tid som ska börja 16.30. Underbart!

Efter det mötte jag upp några kompisar som jag inte har sett på evigheter. När någon av oss har varit ledig så har den andra jobbat och tvärtom, så det har aldrig riktigt blivit av.
Men nu äntligen träffades vi, vi åkte till coop forum och köpte med oss picknick. Allt från den nya maraboun- polka till jordgubbar,dricka och bakelser. Goottt.

Efter det åkte vi till kanalen i stan, där är det riktigt fint. Så fort jag har skaffat mig en kamera så ska jag åka ner dit och ta massa kort och lägga upp här på bloggen så ni också får se vår vackra kanal. =))

Där hängde vi ett bra tag efter det mötte jag upp syrran och vi åkte till ett köpcenter utanför stan. Köpte med mig mitt favoritpuder från Isadora, dipliner, H&M:s solpuder och ett vitt oversize linne från H&M för 99 :- bara. Billigt och fint!!!




Älskar allt som har med ordet smink att göra, det är så skojj! När jag gick sista året på gymnasiet så ville jag bli make-up artist så fort jag hade slutat skolan och jobbat lite så jag skulle ha råd att flytta till Stockholm och utbilda mig som det där. Men nu under tiden jag har jobbat så har intresset för mode växt enormt så nu är det stylist som gäller först och främst. Men intresset för smink ligger fortfarande kvar så jag kommer absolut utbilda mig till make-up artist längre fram i mitt liv. That´s for sure!

En vacker dag då jag är i 40-50 års åldern så kommer jag förmodligen ha en massa utbildningar i fickan. Där jag är stylist, make-up artist, hudterapeut, frisör, egen företagare, ekonom och möjligtvis designer.
Alla dem här yrkena går hand i hand med varandra mer eller mindre. Har man väl satt sin fot i någon utav dessa så vill man senare i livet utvecklas ännu mer så man tar nästa utbildning som ligger närmast den man har just den stunden.

Och jag har stoooooort intresse för alla dessa yrken och gått runt och går fortfarande runt och vill bli alla dessa samtidigt.
Så jag skulle absolut inte bli förvånad då jag en vacker dag längre fram i livet är utbildad och har och jobbar med allt detta. Så ser även min dröm och plan ut, vi får se sen vad som händer. =))
Don´t never give up!

 P.s Bilderna är lånade från google.se



Vad vill ni bli när ni blir ""stora"" ??


Nu ska jag ut och käka är hungrig men kommer tillbaka så skriv gärna vad ni vill bli! =))


 
P.s detta var i början av september i Köpenhamn. =))

Chingiling



Kommentarer
Postat av: emelie

har du gjort ikväll då?

2010-05-19 @ 22:02:11
URL: http://emelieastemoo.blogg.se/
Postat av: Carolina [fotograf]

Sv: Tack söta du. Ska försöka krya på mig som fan nu. Och hoppas att det blir sol i morgon (skulle dock regna sade de på vädret nyss).



Åh, ser ut som ni haft en underbar dag :) Godnatt ♥

2010-05-19 @ 22:19:42
URL: http://caroflina.se
Postat av: emelie

det tycker jag :D jag tar ut finalisterna imorgon:D

2010-05-19 @ 22:33:18
URL: http://emelieastemoo.blogg.se/
Postat av: Emelie <3

Hej sötnos!

Nu kan du vinna ett presentkort på H&M laddat med 1000 kr. de enda du behöver göra är att anmäla dig i inlägget att du är med. Lycka till!



Toppen blogg (:



Kramis <3

2010-05-19 @ 22:39:49
URL: http://ammis.se
Postat av: TVILLINGARNA

vår är kladdkaka :D

2010-05-19 @ 22:48:55
URL: http://lizzyochbecky.blogg.se/
Postat av: TVILLINGARNA

håller med :D

2010-05-19 @ 23:01:12
URL: http://lizzyochbecky.blogg.se/
Postat av: Anonym

ah tack gärna skicka den :)

2010-05-19 @ 23:01:23
URL: http://gullanss.blogg.se/
Postat av: LORISSALOVEBOMB

sv: Jag lägger nog 5 timmar per dag på min blogg - skriva inlägg, läsa inläggen hos de som kommenterar så jag kan kommentera tillbaka, svarar på frågor och så.. Och så har jag läs och skrivsvårigheter, så allt tar längre tid för mig än många andra.



och på tal om läs och skrivsvårigheter; vad tycker du om skolan? Gillar du att plugga?

2010-05-20 @ 00:23:47
URL: http://lorissalovebomb.se
Postat av: JL - ♥

diggar det sättet du bloggar på ;p

2010-05-20 @ 04:11:58
URL: http://jesseduvet.blogg.se/
Postat av: Lisa

Här kan du få Spotify Premium helt gratis och slippa reklamen! Det enda man behöver göra är att värva några vänner :D Hjälp mig få Spotify Premium så får du också det! http://apps.facebook.com/freespotify/?r=385



Ha en bra dag!

2010-05-20 @ 10:04:51
URL: http://apps.facebook.com/freespotify/?r=385
Postat av: wictoria

fin blogg:)

- ställ dig på kö till veckans blogg-tävlingar!;)

2010-05-20 @ 10:24:16
URL: http://mewictoria.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback