Egypten

Resan till Egypten, var en av dem bästa och roligaste jag har gjort. Vi var där i 10 dagar, precis lagom. Vi hann göra allt vi ville. Vi snorkla, åkte fyrhjuling ute i öknen, åkte till Kairo och pyramiderna, besökte Kairos största museum. Vi åkte ut till olika öar. Vi åkte båt en hel dag och bara stekte och bada och såg på delfiner. Vi red på kameler intill pyramiderna och hade utsikt över stan Kairo. Vi shoppade i Sakkala och testade på utelivet i Hurghada. Och sist BADADE varje dag och vi fick kanonväder!

Här nedan har ni lite bilder, när jag ser på dessa så kommer jag på mig själv att jag sitter och skrattar och drömmer mig bort till dem dagarna. Allt var så underbart och perfekt.

 Så jävla roligt!
 Fyrhjuling ute i öknen.
 Här har ni oss alla fem som var med på resan.
 Snorkling
 Badade för fullt! =))
 Ridande polis bakom mig
 Här snorklar vi
 Pyramiderna
 Vår egna privata strand
 Kairos museum


Minnen för livet, och åkte iväg med dem bästa!


Höstförändring kanske?



Oj vad litet det blev, jaja!

Första bilden brunett,lugg och page. Andra bilden blond, snelugg och halvlångt hår. Vilket är bäst? OCH tror ni att det är samma person eller två helt olika?






Tunisien Sousse

Japp då var brorsan framme i Sousse som ligger i Tunisien. Aldrig hört talas om det stället innan faktiskt. Någon där ute som har varit där och har bra tips om vad dem kan göra eller något dem bara "måste" testa på?




Hade inte varit helt fel att åka iväg nu asså, ångrar så MKT att jag tog alla mina 4 veckor. Borde ha sparat en vecka så hade jag också kunnat åka iväg någonstans nu med min crazy vän Zulle. =))

Men men vi får hoppas att augusti värmen slår till, läste i tidningen att det skulle bli riktigt hett i augusti. Så hoppas hoppas hoppas! =))

Någon där ute som ska ut och resa?


Farbrors bondgård

Här får ni se lite av min farbrors gård och alla djur! =))

 Här har det arbetats! =))







Världens bästa barn!


Nu blir det frukost och sen iväg och jobba. Blir ett långt pass 12-21.12 så vi hörs ikväll! =))

Ha det super!


Sommar Outfit



Röd fodralklänning - H&M
Svarta heels - Nelly
Svart Chanel väska - New York
Svart Kavaj - H&M


Vackert


Det här var runt 5-tiden på morgonen. Utsikt från mormors hus!

 
Det här var också runt 4-5 tiden på morgonen. På väg hem till Sverige!

 
Det här var sista morgonen i ks runt 6 tiden.


Är det inte underbara bilder?



Shopping

 Veromoda 260:-
 Ur&Penn 20:-/st
Kappahl 10:-

 Köpt i Ks för 20 euro


Köpte även ett par gråa stuprör inne på H&M för endast 50 :- och dem är skitsnygga och bekväma. Synd att det inte fanns svarta!

Så det var lite av min shopping häromdagen, visst är dem fina =))


Dislike this one so bad!

Har läst och sett att den här overallen har blivit en riktig hit. Jag förstår inte varför, jag personligen tycker att det är det roligaste jag har sett.

Bebisoverall jue, skulle känna mig skitrolig och osexig om jag hade på mig en sån.




Like / Dislike för eran del?

Och varför tycker ni så!



Bloglovin

Jag har fått frågan ett antal gånger här på bloggen av er läsare om vi kan följa varandras bloggar på bloglovin.
Visst kan vi det, klicka på länken nedan =))

href="http://www.bloglovin.com/blog/1871429/sheflorris?claim=ba826ysvs7b">Följ min blogg med bloglovin</a>


Ha det super


Perfekta längden

Varför ska det alltid vara så, precis när man har fått den perfekta längden på håret. Så måste man toppa det för att det har blivit en aning slitet! Why!

Frisören ska alltid lyckas kapa av halva håret och då är man återigen korthårig! Det enda positiva i det hela är att håret känns så himla lent och fräscht. Så det kanske är värt det ändå.






Lika som bär

Min farbrors dotter som är på 8 år är grymt lik Natalia Vodianova. Hon kommer lätt bli en stor modell när hon blir äldre, hon har alla dragen!






Allt är jättelikt, håller ni inte med?

P.s Evve om du läser detta, Natalia har 3 barn inte 1 barn ;) . Precis kollat upp det och det stämde var inte ute och cyklade! =))


Bikbok feat Nelly

En önskeoutfit från det senaste som har kommit in på Nelly och Bikbok. Like it!





L.A Planer

Jag och två vänner ska helt hundra till L.A i höst, hoppas att allt går vägen den här gången.

Vi har haft 3 alternativ:

1 Au pair

2 EF språkresa

3 Hyra rum


Snackade lite med en kompis som bor i Norge förtillfället, och hon har en arbetskollega vars mamma/pappa har köpt ett hus i LA. Så nu hoppas hoppas hoppas vi att vi kan hyra ett rum av dem. Fattar ni vad perfekt det skulle vara?

Då betalar vi bara flygbiljetterna och att vi hyr rummet och den summan delar vi på 3.  Då slipper vi ha ansvar för barn (au pair) och vi slipper åka med EF och slipper betala den stora summan som motsvarar språkkursen.

Istället kan vi åka dit och bo där i 3 månader som är max tiden att vistas i USA utan visum. Och bara leva och ha det helt underbaaaaaaaaaaaaart. Och medans vi är där så ska vi kolla upp roliga kurser och så ska jag kolla upp stylistskolan. Vad den kostar etc.

Håller tummarna på detta, men skiter detta sig så får det bli EF i slutändan ändå.

L.A here we maybe come!




I Love my high heels!!



Röda shoes - Nelly

svarta Steve Maddens skor - New York

Svart Chanel väska - New york - China town

Här nedan har ni 2 olika outfits från New York där jag hade min Chanelväska och dem svarta ankelbootsen.





P.s hade min förra kassa kamera då, så bilderna lyckades alltid bli lite suddiga.

Ett vackert tips som jag fick av mina vänner Evve och Zulle i New york var :-

- Vad du än gör, ramla inte nu, det är som om ett höghus skulle ramla!

Alltså mina 172 cm + 15 cm = 187cm blev jag hahah Tack för tipset ni är la bara för gulliga!


Hahah jag lyckades snubbla 1-2 ggr i New yorks gator men what a heck, vad gör det? Ramlade inte som tur var =))

Dem röda skorna har jag dock inte haft tillfälle än att ha på mig men till hösten kommer dem nog att vara ett par favvisar! =))


Extra billigt!


I veckan berättade en kompis en skiiiiitrolig sak som jag bara måste få dela med mig om.

Vi satt och snackade om allt möjligt, så sa hon omg Florris gissa vad jag gjorde? Mitt svar, vad?

- Jag gick och solade häromdagen, och ville inte gå dit själv. Så frågade min syster om hon ville med, så hon hängde på.
Väl där frågade jag henne ska du sola? Hon bara nej har inga pengar med mig och jag hade bara en 20 löst. Så jag tyckte synd om henne och vi båda är smala så jag bara ska vi sola tillsammans. Vi får plats, vi kan testa! Så vi testade och vi fick plats så vi solade för min 20:a 15 minuter. Det blev EXTRA BILLIGT.

HAhHAHAhHAhHAhAHHAhHAhHAhAHHAHHAhHAhHAhAhHAhHAhAHHAhHAhAAhah JAG HÖLL PÅ ATT KISSA NER MIG FÖR ATT JAG SKRATTA SÅ MYCKET, HAR ALDRIG HÖRT NÅGOT ROLIGARE OCH SJUKARE. HAhHAhHAhAHHAhAHhA

Någon mer där ute som har testat på "EXTRA BILLIGT" ?? HAhHAh

 Bild lånad av google.se




Dubrovnik - Kroatien


Är ni sugna på att åka utomlands, komma bort från regnet och vill känna av att det faktiskt är sommar och inte "höst". Då ska ni till Dubrovnik som ligger i Kroatien, har varit där en 3 gånger. Och varje gång tappar man hakan och bara känner lycka. Det är grymt vackert, och en stad som har ALLT.
Finns mycket gammalt som är bevarat sen många år tillbaka, som är intressant och värt att se. Klarblått vatten och själva staden är byggd på bergen, skitcoolt. Det är lite L.A feeling över det.

Nu från mitten av juli till mitten av aug. hålls en festival, mycket dans, musik, kändisar och massa massa mer. Ni kan läsa mer om det på google.se

Här nedan har ni lite bilder som jag tog, har även spelat in men fick den inte att funka på datorn. Så ska ta och fixa den också så att ni får se.

Första bilden ser ni en liten bit av en bro som leder till staden Dubrovnik, ni ser även det GIGANTISKA fartyget, fanns 2 av dem. ( Ser litet ut på kortet, men belive me den var gigantisk) Det är kryssningbåt, har dock inte testat den. Men kan tänka mig att den är grym.  

Andra bilden har ni mig, som njuter av utsikten. Älskar den staden!!!

Har tänkt på en sak, jag tror fan jag älskar foppatofflor! Kollat igenom mina semesterbilder, och jag har fan foppatofflor överallt haha! Egypten, Kroatien, överallt i balkan och i Sverige!

Fruktstället kommer ni att se lite överallt i balkan och i Kroatien, brukar finnas vid vägkanten. Färsk frukt, riktigt gott och det är huuuur billigt som helst.

På resterande bilder ser ni hur vackert det är i Dubrovnik. Ett tips, åker ni dit så måste ni hyra en bil och bara åka runt. Då kan ni även åka till andra städer i närheten och ni har havet vid sidan om på hela bilturen.

ÅK ÅK ÅK DIIIIT, ni kommer inte att ångra er!











Ledig

Idag är jag ledig, känns riktigt skönt. Så idag ska jag lägga upp klipp och foton från resan, lite shopping bilder från igår. Och en massa annat.

Men nu först ska jag äta och sen iväg och sola =))

Hörs senare, håll utkik



C ya


Visste ni....

Visste ni om man sköljer munnen med mineralvatten några gånger om dagen, 1-2 ggr. Så får man vitare tänder. Och detta stämmer!





H&M Autumn Season 2010

När jag kom hem från jobbet låg H&M:s höst tidning i min säng. Det är alltid lika spännande att börja blättra i den och se vad dem har fått in till hösten.

Jag hittade en del faktiskt som jag ska ta och beställa direkt, annars tar alla storlekar slut.

Här överst hittade jag dessa snygga stuprör, passar till det mesta.
Militärgrön blus, gillar modellen på skjortan. Och det bästa är att den var kort i längden så det passar perfekt att lägga in kanten i byxan lite lätt. Snyggt till dem mörka stuprörs byxorna och ett par ankelboots till.
Sen ska jag ta och beställa den gråa oversize tröjan, snyggt till ett par tights och dem svarta bootsen till.
Sista bilden, en randig tröja som passar till det mesta, till och med hemma med ett par pyjamasbyxor hehe =))






Snygg skjorta med ett par tights och dem svarta bootsen till. Mysig grå tröja, behövs alltid. Snygg slapp väska! Och sist dem snygga ankelbootsen, LOVE IT. Dem är PERFEKTA, kommer användas flitigt i höst =))

Så det var väl allt jag hittade, hur ser din höstbeställning ut?


Kvällens citat!


“Don’t count every hour in the day, make every hour in the day count.”

Rösta på min sko så röstar jag på er skodesign!


Ni som skriver till mig om jag kan rösta på er skodesign, då är svaret. JA om ni röstar på min sko! =))

Rösta Rösta Rösta =))


Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!


Enkel ankelboots med öppen tå, paljettskosnören och plajettband/skärp längst upp och svart skinn över hela skon. Den är enkel men har ändå det lilla extra, paljetterna. Det är absolut något jag skulle vilja ha till hösten.

Vad tycker ni om skon?


Veckans blogg tävling

Jag tänkte köra en "Veckans blogg" på min blogg. Så tycker du att din blogg rockar, ja nominera dig själv då eller om det finns någon annans blogg som du tycker är bara för BRA!

Hör av dig till mig, skicka en kommentar där du skriver att du vill vara med och skriv ner bloggens adress. 

Vinnaren vinner en länk på min blogg och dessutom en hemlighet! 

Lycka till alla! Ps Vinnaren dras på söndag!



 



Första dagen!

Nu ska jag strax iväg och jobba, första dagen efter semestern nu. Känns lite pirrigt fast ändå inte haha.
Slutar 20.00 så hörs ikväll! =))

Ha det så kul idag =))


Chingiling




Min nellysko

Rösta Rösta Rösta =))


Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!


Enkel ankelboots med öppen tå, paljettskosnören och plajettband/skärp längst upp och svart skinn över hela skon. Den är enkel men har ändå det lilla extra, paljetterna. Det är absolut något jag skulle vilja ha till hösten.

Vad tycker ni om skon?


Bloglovin

Jag har fått frågan ett antal gånger här på bloggen av er läsare om vi kan följa varandras bloggar på bloglovin. Har inte haft en aning om vad det är eller hur det går till.

Så idag tog jag och kollade upp det, så nu äntligen är jag medlem på bloglovin. Så vill ni följa mig eller om vi ska följa varandras bloggar så går det nu =))

href="http://www.bloglovin.com/blog/1871429/sheflorris?claim=ba826ysvs7b">Följ min blogg med bloglovin</a>



 

Jessica Simpson The Price of Beauty

Ikväll såg jag på Jessica Simpsons nya tv show - The price of beauty. Det är så spännande, det må vara det bästa programmet som gjorts på länge.

Jag personligen älskar dokumentärer, att få se hur andra människor lever och har det. Det är det roligaste och mest lärorika som finns.

Så det här programmet älskar jag, det här hade jag också velat uppleva. Få åka runt till en massa länder och få se hur andra lever och har det och få testa på en massa olika saker. That´s life!

Sånt här program får människan att förstå olika kulturer,religioner och mer kunskap om människans olika levnadssätt.Den kunskapen leder istället till förståelse istället för narr av varandra.
Får vi se mer utav sånt här så tror jag det kommer att minska en hel del på våra fördomar, okloka åsikter och fackfördelningar och till och med kanske mobbing.

Mobbing handlar om osäkerhet och okunnighet. Kunskap är lösningen till allt, kunskap är makt!

Vad tror ni?

Här nedan får ni se avsnitt 4, men på youtube finns fler avsnitt.! 

Take a look!


 


Vad tycker ni om programmet?

Me love it!



Kvällens citat!


"Det som händer, händer"






Back on Track!

Är hemma nu, vet inte om det känns skönt eller om jag är ledsen över det.
Älskar att vara utomlands, vill aldrig tillbaka till byn när jag är utomlands. Menmen snart kanske jag bosätter mig utomlands, inte långt kvar. =))

Det jag brukar sakna här hemma är maten, familjen, bästa vännen/vänner och min garderob. Inget annat!
Det trista med att semestern är över är att för det första så har jag inga semester dagar kvar nu tills nästa år. Och det andra är att allt börjar rulla som vanligt igen, that´s boring!

Sjukt vad snabbt människan vänjer sig vid saker och ting. När jag satt på internetcafe i Ks så fanns inte äåö så då fick jag använda ao istället. Så nu när jag skriver inlägget eller när jag satte mig på msn tidigare så använde jag o istället för ö och a istället för åä. Komiskt!

Innan jag åkte på semestern så köpte jag en kamera, Canon IXUS100. Så nu kommer det bli en ändring här i bloggen, en massvis bilder kommer komma upp. That´s good!

Har tagit en del bilder utomlands nu och filmat en del, filmade även vackra Dubrovnik i Kroatien. Är det något ställe ni bara MÅSTE till så är det dit. Love Looveee Loveeeeeeeeee, finns inget finare.

Nu ska jag ta och äta och sen ska jag försöka ladda upp fotona, håll utkik. =))




Juli

Min blogg star still fortillfallet, sorry.! Men som dem flesta vet ar jag utomlands, man har knappt ngn tid for att satta sig pa internetcafe. Finns sa mkt annat o se och gora!
Men sa fort jag ar hemma sa blir det en fet uppdatering och massavis med bilder..

Nu har jag bara tva veckor kvar, tiden gar so fort. Ikvall ska vi ut pa en riktigt fin restaurang, ska ta massvis med kort so far ni se nar jag ar tillbaka.

Har hort att det har vart riktigt fint vader i swe, passa pa och njuuuuut.

Nu ska jag kila ivag!

Ha en underbar sommar!


PussKraaam!