Dagens shopping


Var ute och kikade efter en present till mamma, hon fyller år på söndag! Men hittade ingenting, har ingen aning om vad jag ska köpa, någon idé någon där ute?

Istället blev det lite shopping till mig själv, aldrig fel! Köpte dessa stövletter inne på H&M för 349:- , dem är superbekväma och lagom klack. Man kan absolut ha dem till vardags utan att känna sig överdrivet klädd!

Kommer att användas en hel del nu i höst!


Nu blir det sängen natti natti!


Utgå - No way

Häromdagen när jag gick in på Kicks och skulle köpa min parfym - Tommy Hilfiger - Dreaming! Det är verkligen en parfym jag inte kan vara utan, så jag kikar runt men ser den inte!
Får panik och frågar personalen om var den finns, så säger hon att den har UTGÅTT - no way!
Mitt svar var - nej du skämtar! Hela min värld stannade till haha, vad ska jag köpa nu? Har haft den här parfymen i över 3 år!
Gick förbi Åhlens för att kolla om dem hade kvar den, men nej den hade utgått även där. Så när jag kom hem från jobbet kikade jag och syster runt på nätet om den fanns att köpa. Jo men visst fanns den där, i love internet haha!
Så tog och köpte min parfym och inte nog med en utan köpte två st för att vara på den säkra sidan ifall dem slutar med den även på nätet! Vad gör man inte för något som man är van vid?
Köpte även en super fin trenchcoat inne på H&M idag för endast 299:-. Hur billigt som helst för en jacka!
Den var perfekt i modellen, lagom lång och liten krage, like like likeee!
Nu ska jag ta och nanna!
Natti!

Time to go!

Nu är det dags att ta farväl av dem stora klockorna med stora skärmar! Har känt att jag har fått nog av dem och istället vill jag byta ut dem stora klockorna till små och smala klockor!
Alltid när det klickar en idé i hjärnan på mig angående kläder/smycken whatever  så blir det alltid en hit 3-6 månader senare. Lustigt det där!
Som även med detta, i somras när jag var utomlands så kände jag nej vill inte ha dem stora klockorna. Nu är det dem små och smala jag vill ha!
Så till er där ute satsa redan idag på smala och små klockor så blir du först och lite unik. =)

Skippa den stora och ta den lilla istället!

Guys guess what?

Jag fick tjänsteleeeeeedigt, L.A here i comeeee!! Hallelulja moment!

Jag fick från 1 december - 5 mars , hur underbart är inte det? Jag missar hela vintern här i Sverige och kommer tillbaka när det är som bäst - vår.
Och dessutom så får man vara med om amerikansk jul och fira nyår i Las vegas! Det kommer att bli så kuuuul, längtar!

Nu gäller det bara att hitta boende och flygbiljetter och jobba 24/7 så att man kan spara en del innan man åker iväg!





Bild lånad av google.se


Det känns så sjukt overkligt, har velat och dagdrömt om detta sen studenten (3 år sen) och nu äntligen kommer det att bli av. Hoppas allt går som planerat och att vi får en underbar tid i L.A.

Det jag kommer att göra i L.A är plugga engelska och kolla upp olika skolor som har stylist utbildningar. Och se vilken som är bäst och leder någonstans efter utbildningen och vad dem kostar.
Då vet jag vad som finns och vad det kostar så kan jag bara åka hem i mars och börja jobba och spara och sen återvända för att utbilda mig till stylist i L.A/NYC.

Någon som har tips angående boende i centrala L.A?



Avgörande dag!

Idag händer något stort, beslutet jag kommer att få idag avgör om jag kan fortsätta med min dröm eller inte! Vi får se!

Berättar mer om det ikväll efter jobbet!

Hååååll tummarna!

Bjuder på en störd bild! Varseeeeegoood!







Ray Lamontagne

Här har ni da KING!

Han har superskön röst och sköna låtar!

  





Tusen tack!

Visst har min blogg blivit snygg? Har fått en del ändringar på bloggen, är heeeeelt nöjd med den. Den är riktigt fin nu, och det är tack vare: www.lovisasand.blogg.se

Tuuuuuuuuuseeeeeeen TACCCCCK!

Gå in och kika på hennes blogg, den är grym! www.lovisasand.blogg.se

          


            


Tradera here i come!

Städat och fint!




Eller inte!



Får inte plats med alla mina kläder, så jag gick ner med 2 stora säckar ner till källaren. Ändå är det en massa som ligger och skräpar.
Varenda gång jag får för mig att ta och sälja allt jag inte behöver på tradera så händer det något med min kamera.Weird! Kanske meningen att jag ska ha kvar allt skit haha!



Är det någon butik som jag alltid går förbi och aldrig får en tanke på att gå in och kika i så är det JC. Har kanske köpt 2 saker max inne på JC under hela mitt liv. Grejjen är att dem har faktiskt fina kläder och snygga jeans MEN får aldrig för mig att gå in dit.

Men härom veckan så gick jag faktiskt in och kikade så hittade jag den här skjortjackan. Det bästa är att det är som en jacka och den var riktigt bekväm.
Kanske får ta och kika lite oftare hädanefter inne på JC! =))




Gissa designer!

Är du expert eller väldigt kunnig eller bara vet vilken designer som ligger bakom den här fantastiska kollektionen. Var med och tävla och vinn ett litet pris!


A model walks the runway at the Tommy Hilfiger Spring 2010 fashion show at Bryant Park on September 17, 2009 in New York City.




Jag har två favorit designer och den ena är som ni säkert redan vet - Chanel. Och den andra är den här personen som ligger bakom den här kollektionen.

Dessa fyra bilder som jag har lagt upp är perfekta och funkar precis överallt. Möte, jobb, middag, utgång, shopping och ja precis överallt. Det är stilrent, elegant och fräscht!



Autumn little thing

Hösten är här, vare sig vi vill tro på det eller ej. Men inga suck för min del, kan vara rätt mysigt med höst.

Något jag ska satsa på till hösten och något som kommer att slå till stort (enligt mig). Det är broscher, ja alla slags olika brosch stora som små.

Alla har väl en farmor/mormor, gammalmormor eller en mamma som har grymt snygga brosch i byrålådan liggandes sen förr i tiden. Ja det har jag iallfall, mamma har en del stora och rätt fiffiga sådana.

Om ni inte har det, så har jag ett tips - Second hand.  Där kan man hitta riktigt snygga och unika som får koftorna eller outfiten att bli ett snepp snyggare.
Och dessutom brukar det vara riktigt billigt och ingen annan har en likadan. Go for it!





Bild lånad av gooogle.se


En annan hit  nu till hösten är lårhöga stövlar precis som förra hösten/vintern. MEN detta året färgade sådana, alltså gråa, bruna och beiga lårhöga stövlar är något att slå till med.



And a last thing is - gult nagellack är hösten hit! Jag personligen tycker att det är riktigt snyggt! Säg att man har ett par skyhöga svarta ankelboots och en hel svart outfit och så har man gult nagellack. Hela outfiten får ett lyft tack vare det gula nagellacket - snyggt!

9fb5fcc1.jpg image by areyouokeyannie
Bild lånad av google.se





3 Favoriter

Låter bilderna tala sitt språk!

Enjoy!






Inspiration Inspiration.


LONDON

Har jobbat en hel del sen jag kom tillbaka från semestern, och då menar jag verkligen en hel del.
Och grejjen med mig är att jag verkligen är en arbetsnarkoman, kan jobba hur mycket som helst under en dag och vara helt slutkörd till kvällen. Men när morgondagen kommer, så är det en ny dag som gäller och gårdagens slit är redan glömt.
Dagen efter är jag pigg och redo för nästa arbetsdag och kan jobba minst lika många timmar igen!

 I love to work!

Fick mitt nya schema för två veckor sen, och jag blev faktiskt riktigt nöjd! Vecka 37 jobbar jag mån-torsdag. Och jag slutar 3 på den torsdan och är ledig fre-mån och jobbar sen tisdag men börjar inte förräns klockan 3. Huuuur underbart är inte det?
Det är för bra för att vara sant!

Känner för att komma bort lite och förtjänar något riktigt roligt efter allt jobb. Så jag tänkte passa på och åka till London den helgen och möjligtvis fira min födelsedag där.

Någon som har varit i London? Något som man bara måste se eller göra när man är i London? Vet ni något bra boende centralt och med rimligt pris?
Kom gärna med tips, skulle verkligen uppskattas!


Bild lånad av google.se




She conquered with style

COCO CHANEL

Häromdagen när jag jobbade så gick jag förbi media avdelningen. Så såg jag världens bästa film på hyllkanten, som jag har letat efter den filmen. Och där fanns den, så tog och köpte den DIREKT. Jag pratar alltså om filmen - Coco Chanel.

Filmen var riktigt braaaa,rekommenderar alla som älskar Chanel att se den. Man fick mycket inspiration och många idéer om saker och ting.




 
Bild lånad av google.se

"Som ung fattig kvinna startar Gabrielle Chanel sin karriär i sekelskiftets Frankrike. Hennes kärleksaffärer och privatliv kommer att forma henne till en stark och determinerad affärskvinna med klockrent sinne för detaljer. Detta är Coco Chanels historia."


Film som bör ses!


Någon mer som har sett filmen? Vad tyckte ni om den?



Guess what?

När jag var ute i torsdags, och skulle ta en outfit bild till er kära läsare. Så tappade jag min kamera på golvet, så nu är den förstörd!

Fattar inte att jag kunde vara så klumpig!

Men som TUR så har jag garanti och försäkring på den, så jag ska ta mig in till stan imorgon. Och skicka in den, vet inte om jag får en ny eller om den kan lagas! Men hoppas på det bästa!


Klump Klump Klumpeduns eller vad?





Men det fixar sig, i hope! =))







kifjh

ihfihd

Inspiration!



Allt är bara FÖR snyggt!! Jag älskar bägges outfit!

En stor hiss för dessa tjejer som alltid lyckas få ihop en outfit som sticker ut en aning och att dem lyckas topp till tå!


Lördag 14 aug

Nu är jag äntligen hemma, har varit på språng sen klockan 9 i morse. Började morgonen med att äta frukost på Mcdonalds, hann inte äta hemma. Så väl framme på jobbet så hade jag 15 minuter innan jag började passet. Så passade på att svänga in till Mcdonalds och äta frukost.

Körde ett långt pass även idag, så slutade 19.00. Åkte hem och hämtade upp syrran, hon skulle sola så hängde på. Därefter åkte vi hem och bytte om och fräschade till oss och begav oss strax därefter till en Kina restaurang nere i stan. Maten var supergod, det var första gången jag åt på just den restaurangen. Dem är så gulliga och gillar deras service!

Efter maten mötte vi upp min kompis Zulle så drog vi vidare till O´learys och bara satt och snackade om allt mellan himmel och jord.

Imorrn åker syrran hem, så det blev en riktigt trevlig och skön last night för hennes del i thn!






Outfit

Svarta skor - H&M
Svarta stuprör - H&M
Vit spets topp/t-shirt - Veromoda
Svart Kavaj - Monki
Svart chanel väska - New york


Nu ska jag ta och nanna, en ny dag väntar!


Trevlig fortsatt helg!





Fredag den 13:e

Hmm ja det har varit och är fredag den 13:e 7 minuter till. Men det har inte varit någon oturs dag för min del ( peppar peppar ta i trä).

Det har snarare varit en underbar dag på alla sätt. Jobbade 10-19 och därefter åkte jag hem åt en macka och sen åkte vi in till stan för att gå på bio. Vi var ett riktigt stort gäng, jag och mina 3 syskon, min kusin och brorsans flickvän. Och sen mötte vi upp min andra syrra och hennes kompis när filmen var slut.
Vi bestämde oss till slut för att se på Trollkarlens lärling. Var lite skeptisk till den filmen, brukar inte tycka om fantasifilmer/böcker men Nicolas Cage var med i filmen. Och jag älskar hans filmer, han är riktigt duktig. Men tyckte konstigt nog om filmen, men det var en typisk sån film som man bara vet hur den ska sluta. Men den var bra ändå och den spelades in i New york, så det var skojj att se den pga det också. Kände igen mig på gött många ställen, oh i miss that place!!

Någon mer som har sett den?

Bjuder på en bild från ikväll!



Outfit:

Gråa byxor - H&M
Svarta skor - H&M
Svart kort trenchcoat - Zara


Nu ska jag ta och sleeeep!!

Trevlig kväll på er!




I Never Told You - Colbie Caillat

Superskön låt, ta och lyssna!





Trevlig kväll


Favoriter



Allt detta finns på Gina tricot!


Vidare mot plan B

Plan A är krossat, minns ni att jag berättade att min kompis kollega hade hus i L.A som vi kanske skulle få hyra rum hos. Ja, tyvärr så gick inte det så nu måste vi vidare mot plan B och det är att åka med EF eller försöka hitta eget boende.

Ringde upp EF idag så jag kunde få all den information jag behöver, allt verkar skitbra verkligen. Men fasen det är så jävla dyrt bara och dessutom så låg själva skolan en bra bit från centrala L.A. Alltså hollywood, venice, Santa Monica och allt detta, och det är här vi kommer spendera mesta dels av tiden om vi åker. Så det känns så dumt att åka med Ef för att vi kommer att få penddla en hel del och är vi ute på kvällarna så kommer vi i slutändan att få checka in på hotell eller vandrahem i närheten för att slippa åka fram och tillbaka mitt på natten.  Men sen i slutändan så VILL jag dit SOM FAAAAN!

Så nu vänder jag mig till er, vet ni någon BRA sida där man kan kolla på lägenheter i centrala L.A eller känner ni någon som hyr ut rum. Behövs absolut inget stort kan vara ett pyttelitet bara vi har plats att sova och att det är ett säkert område resten kvittar. =)

Vi kommer att fixa detta och komma iväg, hur det än blir så kommer det att lösa sig. That´s for sure!

Någon mer som har planer för att åka dit nu i höst eller slutet av året?


I slutändan blir det så att vi åker med Ef så ska vi dela upp våra 12 veckor så att vi får ut det bästa möjliga. Så att vi kör 5-6 veckor i L.A och 5-6 veckor i New York.

En sak som är säker och det är att nyår ska firas utomlands och inte här i byn!!!!

Vad har ni för planer för det kommande året eller nu till hösten? Berätta gärna!




Minns.....

Minns varenda sekund som vi spenderade i New York City

 Fontänen från serien vänner i NYC
En kväll i fifth avenue.
Här är vi i The view, snurrande restaurangen. Svindyrt där inne men SÅ värt det!


Här har ni oss mitt i centrala Time Square och på vänster sida om den röda trappan bodde vi. Fatta vilket perfekt läge vi fick, åker ni till NYC ska ni bo på Edison hotel. Allt är perfekt, ni har allt i närheten.
Ååh ni förstår inte, saknar dem här dagarna dag in och dag ut. Allt var perfekt, 8 dagar men minne för livet. Min första resa med kompisar och kunde inte ha åkt med bättre personer!

Minns allt från första dagen då vi var riktigt trötta men inte nog trötta för att rusa till Forever21 för att shoppa.
Minns dem sena kvällarna med klackarna på där vi strosade runt i Time square och kände oss hemma redan efter första dagen.
Minns när vi tog cykeltaxi genom hela Central park och vi skrattade ihjäl oss under hela turen.
Minns när vi åkte till China town och ni gick ner i den hemliga källaren där dem bästa väskorna fanns. Så rädd jag var att ni skulle bli bortrövade men istället kom Evve efter en stund och skrek Kooooom du måste se detta! Feg som jag är tvekade jag en sekund men gick ner till slut. Med den rösten Evve hade när hon skrek Koooom kunde jag inte låta bli hahah.
Minns vår affär utanför hotellet som vi alltid gick till efter att vi hade strosat runt i New yorks gator och helt slutkörda.
Minns vår V.I.P på klubben och Zulles drinkar hon hällde upp till oss hahaha. Den drinken är oförglömlig den fick oss nästan att känna på catfight i New york hahahahahhaa fifan vad vi skratta åt det efteråt.
Minns, -Can i take a pic, yeah 5 dollar. HAhAHhAH vilken fet diss hahahahahah som vi flabbade!
Minns regniga Soho och våra fötter var så blötaaa och kalla men vi fortsatte ändå att kika runt. Och kina restaurangen i Soho när personalen bara satt och kollade på oss när vi åt och tyckte vi var lustiga att se på antagligen hahaha!

Minns hur duktiga vi blev på att pruta, vi fick allt vi ville för ett riktigt bra pris.
Minns vårt besök på Hooters och turisterna som ville ta kort med oss haha riktigt sjuka men gulliga.
Minns när vi åkte till frihetsgudinnan och vi träffade på våra soulmates, kineserna. HAhHAhA


Minns när vi skulle iväg ut i New yorks gator och vakterna från hotellet var samlade i ett hörn och ville att vi/jag skulle säga som Paris Hilton; - That´s hot! Haha folket i NYC är så sköna, älskar att dem är så öppna och crazy!
Minns när den här jäveln hade klätt ut sig till frihetsgudinnan och skrämde skiten ur oss när han rörde på sig hahah!
Han stog i ett hörn i China town.



Åå minns minns minns allt och lite till hoppas att jag kommer att minnas allt detta lika klart som nu, för alltid.!!!



Den här låten var en riktig hit när vi var där, så den spelades upp ÖVERALLT. Man får tillbaka alla sköna minnen när man hör denna!

Detta är livet och detta vill jag uppleva igen och nu snarast. Massa sjuka minnen är det bästa som finns!



Maddi Jane 11 år

Hittade den här tjejen i en blogg, fast hon hade lagt upp en annan låt med henne. MEN shit vilken röst för att vara så lite, 11 år. Hon går verkligen in för det också, take a look!



Hon är sjukt duktig!

Vad tycker ni?

Här har ni orginalet med Shontelle - Impossible 
 


Blåbär

Det har varit en usel uppdatering, men har jobbat en hel del den här veckan. Och har haft riiiiiktigt långa pass från morgon till kväll. Och efter jobbet har jag försökt lägga in lite tid till annat, så att det inte blir bara jobb och jobb utan att man även har ett liv utanför.
Det är lätt att man kör;
- Nä jag orkar inte göra något känner mig helt slut efter det här passet. Men livet är för kort för det!

Utan man har faktiskt val här livet, och man väljer HELT själv hur ens liv ska se ut eller hur vi vill känna!
Antingen väljer man att vara grå och trist eller färgglad och lycklig och se livet ur ett positivt perspektiv.

Det är så lätt att säga " nej jag orkar inte" men vad får vi ut av det, NADA! Ska jag vara ärlig så körde jag på den frasen rätt länge för ett tag sen. Och det var la för att det var enklast och bästa ursäkten för att kunna åka hem och lägga sig framför tv:n istället. Visst det kan la vara skönt men det får absolut inte bli oftare än 2 ggr i veckan för att man får faktiskt ingenting utav det. Förutom lathet på köpet! 

SÅ alla där ute glöm det där " orkar inte" kör på bara. LEV era liv fullt ut med ett leende på läpparna och njut av världens bästa vänner och familj. SItt inte hemma och deppa över "kille" eller något gammalt surt som har hänt, det är numera historia. Kör på framtiden fullt ut istället och byt ut låsen från arg och ursinnig till glad och lycklig! När ni har kommit så långt så kommer ni att känna lycka från tårna ända upp till hårbottnet. Och allt blir så jävla mycket roligare och det kommer att synas!
Så långt har jag kommit och det är världens bästa känsla, lyckan och leendet finns oavsett om det är sol eller regn så inga ursäkter godtas numera!! Så kom igen nu! Pröva vad har ni att förlora! Go for it och när ni har bytt ut låsen hör gärna av er till mig och berätta!

Nu kom vi in i något helt annat, det var en uppdatering ni skulle få. HAha here it comes! =))
I veckan har jag lagt ner mycket tid till att umgås med världens bästa och ärligaste vän och umgåtts med familj och andra bekanta!

Vi har tagit låååånga kvällspromenader borta vid spikön, slussarna och runt i stan, helt underbart!
Suttit vid kanalen och bara snackat om allt mellan himmel och jord. Har varit på picknick med mor och syster och fått höra massa sjukt roliga historier om när mamma var ung, så roligt! Åkt och plockat blåbär med syster och mamma, det var riktigt länge sen jag gjorde det. Så det var riktigt skojj och vi fick med oss en hel del vilket vi inte trodde. Har varit på Ud. festivalen och sen var vi en sväng till Munkedal, en tjejtrip, riktigt kul!
Blev en del shopping med mamma ( bilder kommer upp till helgen). På tal om shopping ska rensa min garderob så att jag får plats med höstshoppingen, så håll utkik. Ska lägga ut allt på tradera!
Sen har vi haft filmkväll här hemma med dem bästa, familjen! =))

Och trots allt detta så är det faktiskt helgen kvar och veckan är fortfarande inte slut. Bästa vännen Arosh fyller år på lördag så det ska firas =)) 

Och kära bror är på väg hem, har landat hemma i Sverige och är på väg hem till byn. Skojjsigt att höra hur dem har haft det och få se alla underbara bilder från Tunisien. =))

P.s min bror har haft med sig min kamera så det har varit grymt dåligt med bilder den här veckan. Men tog kort med syrrans mobil när vi plocka blåbär som jag bjuder på. =))






VÄRLDENS BÄSTA MAMMA!

Kolla vad duktiga vi har vart! Hur mycket som helst jue! =))

Outfit:

Svarta skor - H&M
Jeans shorts - Vero moda
Svart/röd rutig skjorta vintage
Svart kavaj - H&M


Hur har er vecka varit?




 




Jasmine Kara

Kollade på Allsång på skansen häromdagarna, så såg jag Jasmine Kara. Har aldrig hört talas om henne förut, men hon hade en bra röst. Hennes röst påminner lite om Christina Aguilera.

Ta er en tiitt!



Vad tycker ni?

Tycker inte låten var skiiiitbra men kul med lite nya artister. Eller om hon är så ny vettefan haha ny för mig iallfall. =))


Inspiration

Jag har länge funderat på var min egentligen inspiration kommer ifrån. Och det är ifrån äldre kvinnor, inte medelålderskvinnor utan alltså pensionärer. Ni läste rätt pensionärer!

Jag jobbar i kassan på en stormarknads affär, och det kommer mestadels bara pensionärer. Dem får alltid min blick att fastna på deras kläder,skor, smycken osv.

Det är så kul att se, dem har verkligen matchat riktigt snyggt! Kavaj, någon fin skjorta som passar utmärkt, fina kostymbyxor som är lagom långa. Alltså den perfekta längden, någon fin brosch och stora örhängen. Vissa ladies är bara så gulligt klädda och ser så självständiga ut. I like that!

Så när jag brukar se någon pensionär riktigt finklädd efter min egen smak så brukar jag tänka vad jag har i min garderob och snurra en outfit i huvvet medans jag slår in hennes varor i kassan.


 Bild lånad av google.se

Kolla på kvinnan, vilken amazing women håller ni inte med? Inspireras ni inte utav henne?

Det hon har på sig är absolut något jag skulle kunna ha på mig och känna mig riktigt bekväm och lagom finklädd.

På bilden inspireras jag av att ärmlängderna på kavajen är lite kortare så att det blir perfekt att dra ut skjortan på ärmlängderna. Snyggt!
Till detta en skjorta som sticker ut från mängden och knäppt den ända upp men hon ser inte förstoppad ut, utan snarare stilrent ut.!

Bild lånad av google.se

Här har ni en annan pensionär kvinna som är riktigt fräsch och inspirerande. Det är detta jag snackar om när jag skrev längre upp dem matchar riktigt snyggt men det ser inte överdrivet ut.
Som här, svart och vitt har och kommer alltid att funka. Pärlhalsband och stora örhängen. Jag diggar kvinnor och ser upp till kvinnor som dessa, att dem fortfarande har orken att fixa till sig och ta hand om sig själva. Tror det är oerhört viktigt att ha orken till det för att det får oss att må så mycket bättre! Viktigt Viktigt Viktigt!


Så en FET hiss går till alla pensionärer där ute, dem förgyllar min dag på jobbet. Det är rena fashionshowen och jag sitter så klart på front row haha! =))




Vad inspireras ni utav?